Laikinai stabdomas atsiskaitymo, už vandens tiekimą karštam vandeniui ruošti, tvarkos pakeitimas | kl.lt

LAIKINAI STABDOMAS ATSISKAITYMO, UŽ VANDENS TIEKIMĄ KARŠTAM VANDENIUI RUOŠTI, TVARKOS PAKEITIMAS

  • 4

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ informuoja, kad laikinai stabdo atsiskaitymo, už geriamojo vandens tiekimo karštam vandeniui ruošti, tvarkos pakeitimą ir šios tvarkos pakeitimas atidedamas iki kol bus atsakyta į visus kylančius klausimus daugiabučių administratoriams ir bendrijoms.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ pakartotinai kreipsis į valstybinę energetikos reguliavimo tarnybą (VERT) dėl išaiškinimo šiuo klausimu, kadangi tiek vandens tiekimo veikla, tiek šilumos tiekimo veikla yra reguliuojamos šios tarnybos.

Taip pat dėl vandens tiekimo karštam vandeniui ruošti bus tariamasi ir su kitomis tarnybomis, kad pasirinktas apsirūpinimas karštu vandeniu būdas būtų įgyvendintas tinkamai, taip, kaip reglamentuoja LR šilumos ūkio įstatymas bei šilumos tiekimo ir vartojimo taisyklės.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ siekia, kad karšto vandens tiekimo paslauga būtų teikiama, taip, kaip reglamentuoja Lietuvos Respublikos įstatymai ir taip, kad gyventojai nepajustų neigiamų pasekmių. Todėl bendrovė „Klaipėdos vanduo“ kviečia daugiabučių administratorius ir bendrijų pirmininkus į nuotolinį susitikimą, kuriame atsakysime į visus klausimus.

Susitikimas įvyks rugsėjo 20 d., 15 val. Susitikimo nuoroda atsiųsta elektroninio pašto adresais. Jei negavote nuorodos, prašome kreiptis el. paštu info@vanduo.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mes ne vagys

Mane irgi siutina pastovus gyventojų kaltinimas, kad jie vagys, sukčiai tik ir žiūri, kaip karšto vandens prisilašinti. Nereikia kaltinti kitų, apsidairykite ar patys viską padarote, kad gyventojams būtų patogu. Jei gyventojai sugeba apgauti jūsų sumontuotus skaitliukus, tai gal montuokite patikimesnius?!

VA TAIP

Visi nori gauti užmokestį kurio neuždirbo. Energija dabar jau gauna ir už cirkuliaciją ir gyvatuką nors cirkuliacijos bėra o gyvatukas dažnai nešildo iš vis ar net jo nėra. Jei cirkuliacinis siurblys sugenda moka gyventojai. Sako kad paruošia karštą vandenį ir šilumą tik niekaip nepaaiškina kodėl tuomet už šilumokaičio remontą turi mokėti gyventojai. Dabar Energija nusiima nuo visko grietinėlę nuo viršaus ir pasiima tik pelną. Jokių investicijų nededa. Na vandenys irgi neva visi vagia, gudrauja, prasuka skaičiukus. Na taip nėra jei ir yra tai vienetai kurie nesudaro tų kelių šimtų tūkstančių nuostolių.

Sigitas

Tai kad karšto vandens tiekimo sistemoje šiuo metu dalyvauja dvi Savivaldybės įmonės - AB „Klaipėdos vanduo“ ir AB „Klaipėdos energija“, tai vieną. Na o kad daugiau nebūtų tokių nesusipratimų-nesusitarimų, tai tas abi įmones reikia apjungti į vieną ir tada baigsis sveikam protui nesuvokiamas debilizmas mano-tavo. Tiesiog Klaipėdos miesto savivaldybei miesto tarybos sprendimu reikia atlikti tų dviejų įmonių reorganizavimą ir vietoje dviejų segmentų padarytį vieną bendrą segmentą. Kaip visada Klaipėdos miestui vis nesiseka valdyti-tvarkyti savo pavaldumo įmones, taip kad nuo to nenukentėtu Klaipėdos miesto gyventojai. Todėl labai blogai kad atsiranda nauja "šluota" kuri ne "šluoja", o išradinėja naujus utopinius veiksmus. .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS