Lauko ekranai reklamos transliacijoms – tiesiai į tikslą | kl.lt

LAUKO EKRANAI REKLAMOS TRANSLIACIJOMS – TIESIAI Į TIKSLĄ

  • 2

Verslininkai turi galimybę savo veiklos reklamomis pasiekti ypač plačią auditoriją. Prie itin judrių Lietuvos ir Latvijos gatvių bei traukos objektų įrengtų „2go“ lauko reklamos ekranų tiesiog neįmanoma nepastebėti, tad beveik neabejojama, kad reklama tikrai pasiekia svarbiausias tikslines grupes.

Pagauna daugumos žvilgsnius

Specialistai neabejoja, kad viena efektyviausių reklamos formų – lauko reklama.

Tiesa, svarbu atsakingai apgalvoti ir iš visos galimos pasiūlos pasirinkti efektyviausias tokios reklamos galimybes.

Inovatyviam „2go“ tinklui priklausantys lauko ekranai įrengti prie judriausių miesto gatvių ir lankomiausių objektų Lietuvos bei Latvijos miestuose.

Pastebima, kad pravažiuojant judrias sankryžas, jose sustojant ar praeinant dinamiška reklama yra pastebima didesnio gyventojų skaičiaus.

Aukšta raiška ir vaizdo kokybė

Pavyzdžiui, vienas Šiauliuose esančių ekranų, galima sakyti, yra pastebimas kone visų šio miesto gyventojų, mat yra pastatytas tokioje vietoje, kurią aplanko didžioji dauguma miesto gyventojų.

Uostamiestyje „2go“ lauko ekranai įrengti ypač judriose arterijose – Šilutės pl. ir Statybininkų pr. bei Baltijos pr. ir Minijos g. sankryžose.

Kaune šiais ekranais reklamos transliuojamos ties prekybos centrais „Mega“ ir „Akropolis“. Prie pastarojo stovintis ekranas per savaitę vidutiniškai matomas 475 tūkst. kartų. Vilniuje lauko reklamos ekranas įrengtas greta prekybos centro „Ozas“, netoli išvažiavimo iš miesto bei prekybos centro „Senukai“ bei ant prekybos centro „Nordika“ pastato.

Be to „2go“ lauko vaizdo ekranai yra įrengti atitinkamame aukštyje, kad patektų į žmogaus akies matomumo lauką tuo pačiu nesutrikdydami jo dėmesio nuo įprastinės veiklos – automobilio vairavimo ir pan.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje, Mažeikiuose ir Rygoje esantys ekranai rinkoje išsiskiria didele raiška, o Kaune ir Vilniuje yra įrengti naujos kartos ekranai, pasižymintys aukšta vaizdo kokybe.

Dėmesys ekologijai ir lanksčios kainos

Ekranus administruojančios įmonės siekis – ne tik sėkmingai plėtoti verslą, bet tuo pačiu nepamiršti ir gamtos, todėl įvairiuose miestuose statant ekranus diegiamos žaliosios technologijos.

Pavyzdžiui, trys – du Klaipėdoje ir vienas Šiauliuose – eismo dalyvius pasitinkantys lauko reklamos ekranai yra ekologiški ir vieninteliai tokie visoje šalyje: ant jų yra sumontuotos saulės jėgainės, tad reikalinga veiklai reikalingą energiją šie ekranai pagamina patys.

Pabrėžiama ir tai, kad net ir tie „2go“ ekranai, kurie savų saulės elektrinių neturi, veikia vartodami tik ekologišką elektros energiją. O ateityje ketinama ir dar labiau optimizuoti energijos suvartojimą.

Bazines išskirtinių reklamos „2go“ lauko reklamos ekranuose kainos – pateikiamos internetinėje svetainėje www.2go.lt, tačiau, bendrovės atstovų teigimu, su kiekvienu klientu deramasi lanksčiai bei pasiūlymai pritaikomi pagal kiekvieno besikreipiančiojo individualius poreikius, numatomą reklaminės kompanijos trukmę, pobūdį ir pan.

Daugiau informacijos galima rasti internete: www.2go.lt.

GALERIJA

  • Lauko ekranai reklamos transliacijoms – tiesiai į tikslą
„2go“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nuomone

Tai paties nuomone Niujorke "Time square" yra atgyvena? :))))) Gal pats is kaimo busi? :))))

Klp

Tokios reklamos yra atsilikusiu saliu zenklas, nesuprantu kaip miestas leido save taip tersti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS