Linijomis pažymėjo gatvelę | kl.lt

LINIJOMIS PAŽYMĖJO GATVELĘ

Nedidelėje arterijoje ties Dragūnų gyvenamuoju kvartalu išpieštos naujos eismo linijos. Manoma, kad dėl jų tarp vairuotojų kils mažiau nesusipratimų.

Kad būtų išspręsto eismo problemos ties gyvenamuoju Dragūnų kvartalu, kreipėsi Šilojų gatvės seniūnaitis Aurimas Mockus.

Jo prašymu gatvelė prie prekybos centro pažymėta skiriamąja juosta. Nesusipratimų kildavo, nes dalyje šios nedidelės arterijos buvo vienpusis eismas, kitoje – dvipusis. Kai kurie vairuotojai nepastebėdavo to ir važiuodavo lyg vienpusio eismo gatve.

A.Mockus taip pat prašė prie pagrindinės įvažos į Dragūnus suformuoti žaliąją salelę. Dabar ji pažymėta horizontaliuoju ženklinimu.

Seniūnaitis atkreipė dėmesį, kad vengdavo važiuoti į greitėjimo juostą, o šokdavo tiesiai į pirmąją. Jo manymu, salelė padės išvengti tokių situacijų.

Taip pat planuota uždrausti gatvelėje prie prekybos centro automobilių stovėti tamsiuoju paros metu – nuo 23 iki 7 val.

Tokiu būdu siekiama išvengti, kad čia nebūtų palikti paslaugas reklamuojantys automobiliai. Tokių stovėdavo du. Jie vairuotojams užstodavo vaizdą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Baltazaras.

Pritariu"skaitytojui".

kitas skaitytojas

Tokia kaina to viruso visur priimti moteris, tinka jos konkrečiai sričiai, temai ar ne. Jei kas pasakys, jog višta nuolat prirašo ką nors bobiškai į pievas, gi bus apšauktas chamu. Vat taip strutiškai ir gyvenam, su atitinkama žiniasklaidos bobybe. Tas pats ir kitose srityse.

Skaitytojas

Ir čia žurnalistė įžvelgė arteriją. Nu jau pykina, garbės žodis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS