Mieste – naujas medicinos centras | kl.lt

MIESTE – NAUJAS MEDICINOS CENTRAS

Uostamiestyje sparčiai populiarėja privatus gydymas. Visai neseniai į ligoninių miestelio veiklą Dragūnų kvartale įsiliejo įmonių grupės "Northway" medicinos centras. Vakar vyko oficialus jo atidarymas.

Kredo – kokybė

Įmonių grupė "Northway" plečia veiklą sveikatos apsaugos srityje ir stiprina pozicijas Vakarų regione. Šiuo metu šie medicinos centrai yra įsikūrę Vilniuje, Londone, Kretingoje, o neseniai duris atvėrė ir Klaipėdoje.

Dešimtmetį patirties medicinos srityje sukaupusi įmonė klaipėdiečiams siūlo kvalifikuotus specialistus, gerą joje dirbančių gydytojų prieinamumą ir kokybiškas paslaugas. Esą pacientams neteks gaišti laiką eilėse, taip pat jie turės galimybę lankytis pas norimą gydytoją.

"Centre dirbs antrinio lygio ir labai plataus spektro specialistai, teiksiantys konsultacijas įvairiais klausimais. Pagrindinis mūsų tikslas – patogumas klientams, todėl nebus jokių spūsčių. Žmonės yra užsiėmę, nuolat skuba, o sveikata ir laikas yra mūsų didžiausias turtas", – įsitikinusi "Northway" medicinos centrų generalinė direktorė Diana Bumelytė.

Dragūnų kvartale įsikūrusiame "Northway" medicinos centre teikiamos terapeutų, ginekologų, urologų, endokrinologų, alergologų, neurologų, šeimos gydytojų ir kitų sričių specialistų konsultacijos, atliekamos reikalingos procedūros, instrumentiniai ir laboratoriniai tyrimai.

"Mūsų darbas – padėti žmonėms įveikti sunkumus, o tai priklauso nuo gydytojų kompetencijos. Centras vienija daug specialistų; įranga – tik nauja ir pacientas gaus aukščiausios kokybės paslaugas. Tad mūsų šūkis susideda iš trijų "k" – kokybė, kokybė ir kokybė", – šypsojosi centro steigėjas profesorius Vladas Algirdas Bumelis.

Pacientas – karalius

Pasak V.A.Bumelio, centras Klaipėdoje – nedidelis, bet jaukus. Esą tai vienas iš įmonės padalinių. "Nenorėjome dubliuoti chirurginių paslaugų regione, todėl operuoti, esant poreikiui, yra galimybė Kretingoje. Taip pat turime kliniką Londone – padedame tautiečiams, gyvenantiems Anglijoje. Esame vieni iš didžiausių privačių centrų Lietuvoje", – akcentavo pašnekovas.

Modernia medicinine įranga pacientams klinikoje teikiami greiti, tikslūs ir efektyvūs tyrimai bei gydymas. O iš sostinėje veikiančio "Northway" medicinos centro į uostamiestį konsultuoti reguliariai atvyks plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojai, ortopedai-traumatologai, kiti patyrę aukštos kvalifikacijos specialistai.

"Pas mus apsilankęs žmogus turi gauti visą ir kokybišką gydymą, o išeiti su šypsena. Kitu atveju jis grįš į polikliniką ir toliau stovės eilėje. Klaipėdoje yra daug puikių specialistų, o mūsiškiai žino, kad pacientas yra tarsi karalius", – sakė V.A.Bumelis.

Pasveikino draugai

Nors "Northway" centre pacientai pradėjo lankytis dar vasarą, tačiau penktadienį įvyko oficialus jo atidarymas. Pasveikinti su sėkmingu startu Klaipėdoje ir apžiūrėti klinikos atskubėjo miesto gydymo įstaigų vadovai, politikai.

Naujas patalpas ir įrangą pašventino bei sėkmės darbe linkėjo Klaipėdos Šv. Pranciškaus Asyžiečio vienuolyno vyresnysis brolis kunigas Benediktas Jurčys.

Ceremonijoje dalyvavęs gydytojas, premjero patarėjas sveikatai Antanas Vinkus pabrėžė, kad privati ir valstybinė medicina Klaipėdoje žengia koja kojon. Todėl privačios klinikos neturėtų būti diskriminuojamos ir išskiriamos. Esą svarbiausia – kad ligoniams būtų suteikta reikiama pagalba.

"Kiekvienas sveikatos įvykis žmogui yra labai brangus. Medikai turi būti kaip diplomatai, kad ligonis jais tikėtų ir atvertų širdį", – dalijosi išmone A.Vinkus. Klinikos vadovams jis perdavė premjero A.Butkevičiaus sveikinimus.

Pasak centro generalinės direktorės D.Bumelytės, Klaipėdos padalinyje dirbantys medikai palaiko ryšį ir bendradarbiauja su kitų centrų kolegomis bei Lietuvos rinkos lyderiais, laboratorinių tyrimų partneriais "Medicina Practica". Taip pat turi sudaręs sutartis su daugeliu Lietuvos ir užsienio draudimo bendrovių, todėl klientai, turintys papildomą sveikatos draudimą, susirgę nedvejodami gali kreiptis į "Northway" centrą.

GALERIJA

  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
  • Mieste – naujas medicinos centras
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

As

Anksciau su siuntimais buvo pigiau,o dabar padare be siuntimu ,tai kainos kandziojasi.

Ligoniui

kainos manau bus atominės.Prieš metus apsilankiau Vilniuje šioje įstagoje:i kortelės išrašą nežiūrėjo, turėjau pats pasakoti ką atsimenu, nors nelebai klausiėsi.Padarė rentgeną kur vien už dvieju eilučių aprašyma nuplėšė 80Lt.Galugale buvo pasakyta kad reikes stebėti pokyčius,prirašė nuskausminamuju ir viskas.Taip ir nesužinojau nei del ko nei kodel nei kas su tom kojom munei daruos

sena klaipediete

nei istarti nei uzrasyti sitokio pavadinimo kaip cia gaunasi ir kitas dalykas gerumas toks kokie gydytojai ten dirba ir kiek laiko gali skirti pacientui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS