Mirga naujų Klaipėdos autobusų švieslentės? | kl.lt

MIRGA NAUJŲ KLAIPĖDOS AUTOBUSŲ ŠVIESLENTĖS?

Klaipėdos gyventojai, važinėjantys ekologiškais vadinamais miesto autobusais, pastebėjo, kad ne visuose juose veikia informaciniai-reklaminiai ekranai. Esą kai kuriuose naujuose elektriniuose kinų gamybos autobusuose stringa ekranų vaizdas.

Įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis tikino, kad tai galbūt reti atvejai, reklaminės švieslentės turėtų veikti puikiai.

„Tai turbūt pavieniai atvejai. Iki šiol negavome pranešimų, kad kažkas autobusuose neveiktų nuolatos“, – sakė G. Neniškis.

Autobusai nauji, tik pradedame susipažinti su jų technologijomis, todėl kartais gali pasirodyti įvairios klaidos ar sutrikimai.

Direktorius teigė, kad dabar toks laikotarpis, kai bandoma vis geriau susipažinti su naujomis technologijomis ir atrasti geriausią spendimą, kuris mažins energijos išteklius, bet reklaminiai stendai esą privalo veikti.

„Šiuo metu ieškoma optimaliausių eksploatacijos sprendimų, kad viešasis transportas galėtų važiuoti kuo ilgiau ir išnaudotų vis mažiau elektros energijos, švieslentės šiuo atveju tikrai neliečiamos, autobusai nauji, tik pradedame susipažinti su jų technologijomis, todėl kartais gali pasirodyti įvairios klaidos ar sutrikimai“, – aiškino direktorius.

Gintaras Neniškis. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pamatę prastai veikiančius reklaminius stendus, klaipėdiečiai svarstė, gal tai kokių piktavalių darbas.

Bet G. Neniškis paneigė šiuos įtarimus, priešingai, esą dažniau pastebimas žmonių džiugesys ir dėkingumas už naująjį viešąjį transportą.

Pasak direktoriaus, jis negavo pranešimų, kad kažkas niokotų naujus autobusus, ir džiaugiasi pagarbiu miesto gyventojų elgesiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Rasa

Geriau atsakykite į klausimą kur dingo maršrutų Tvarkaraščiai iš stotelių! Liko tik nuogi stulpai! O visos stotelės turėjo švieslentes su maršrutų laikais! Tai jur dingo?

> Onai

o jums neaišku ? :) Rimtai ? :) Autobusų visiškai kiti maršrutai ! Klaiku ...

Ona

Kodėl Klaipėdoje miesto autobusai važinėja tik poromis arba po tris.Kadangi mieste yra tik trys gatvės, tai keistai atrodo, kai iš Melnragės 6 ir 4 maršruto autobusai išvažiuoja 1-2 min. intervalu. 5 ir 15 maršruto autobusai nuo universiteto stotelės irgi važiuoja 1-3 min. intervalu. O kas darosi Taikos prospekte- tai sunkiai suvokiama. Autobusai net į stotelės įlanką netelpa. O po to 8-10 min. intervalas. Kas sudarinėja autobusų tvarkaraščius? O gal vairuotojai bijo po vieną važinėti? Cha-cha-cha...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS