Moters diena – įsimintina ir muzika, ir skoniais | kl.lt

MOTERS DIENA – ĮSIMINTINA IR MUZIKA, IR SKONIAIS

  • 5

Artėjant Moters dienai, kovo 8-ajai, klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami rezervuoti staliukus uostamiesčio širdyje esančiame viešbutyje „National Hotel“. Čia šventinį vakarą susirinkusiųjų lauks staigmenos – ne tik gardi trijų patiekalų vakarienė, bet ir smuikininkės Rovenos Žiogės pasirodymas bei atlikėjo Jurijaus Veklenko akustinis koncertas.

Renginys skirtas ne tik moterims, bet ir įsimylėjėliams, poroms, šeimoms. Kadangi vietų skaičius ribotas, norintiems dalyvauti siūloma nelaukti paskutinės akimirkos ir rezervuoti staliuką iš anksto.

„Į renginį kviečiame žmones, nebūtinai viešbučio svečius, visus, kurie nori susipažinti, pamatyti viešbučio aplinką ir apsilankyti tik privatiems renginiams atidaromame viešbučio restorane „Otto“. Turėsime smuikininkės R. Žiogės pasirodymą ir J. Veklenko akustinį koncertą. Abu – klaipėdiečiai, tad labai smagu palaikyti savo kraštiečius“, – teigė „National Hotel“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Greta Milišauskaitė.

„Viešbučio restorano šefas ruoš elegantišką trijų patiekalų vakarienę, o po renginio žmonės galės pasilikti nakvynei viešbutyje“, – tikino pašnekovė.

Vakarienės meniu: svečiai bus pasitikti su rožinio putojančio vyno taure, o prie staliukų jų lauks vieno kąsnio užkandžiai.

Karštas patiekalas pasirinkimui: vištienos ballotine su pistacijomis, tiekiamas su kepta bulvių piurė, smidrais, medaus likerio ir čiobrelių padažu, arba jautienos nugarinė, tiekiama su skrudintų bulvių kubeliais, karamelizuotais kukurūzais, ankštiniais žirneliais ir edamame pupelėmis.

Desertui – tartaletė su aviečių kremu ir pistacijomis.

„Žmonės Klaipėdoje turbūt išsiilgę kokybiškų, gražių, šiltų renginių, į kuriuos galėtų ateiti ir skaniai pavalgyti, pasiklausyti koncerto. Tikrai susidomėjimas didelis. Skambina tiek į registratūrą, tiek rašo per socialinius tinklus. Svarbiausia, kad viešbučio lokacija labai gera – pavalgai skanią vakarienę, pasiklausai koncerto ir čia pat esi senamiesčio širdyje, tad gali eiti pasivaikščioti Dangės pakrante ir kažkur pratęsti savo vakarą“, – pasakojo G. Milišauskaitė.

Renginio pradžia – kovo 8 d. 20 val.

Vakarienės kaina asmeniui – 49 eurai.

Būtina išankstinė rezervacija: sales@nationalhotel.lt ; tel. nr.: +370 655 72 852.

Norintiems pasilikti viešbutyje po vakarienės, kaina dviem asmenims – 55 eurai dviviečiame kambaryje, į šią kainą taip pat įskaičiuoti pusryčiai.

GALERIJA

  • Moters diena – įsimintina ir muzika, ir skoniais
  • Moters diena – įsimintina ir muzika, ir skoniais
  • Moters diena – įsimintina ir muzika, ir skoniais
„National Hotel“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

;)

nepavydėkit, vyrai, kad moterys gerbiamos, jūs ir patys iš jų atėję. :)

homo sovietikus

gal užteks minėti tą tarybinę moters dieną.Verslininkus galima suprasti.Jiems reikia daryti biznį

Napoleono itaka?

Vatos kalboj irgi pilna prancūzišku žodžiu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS