Moterų ir vaikų gelbėtojams – ministro padėkos | kl.lt

MOTERŲ IR VAIKŲ GELBĖTOJAMS – MINISTRO PADĖKOS

  • 4

Nepabūgusiems ledinio vandens ir gyva rankų grandine išgelbėjusiems moteris ir vaikus – pagarbos ženklai iš Vidaus reikalų ministro rankų.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos – Kovo 11-osios – minėjimo proga vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas įteikė padėkas dvylikai pareigūnų ir klaipėdiečiams, kurie vasario pabaigoje Klaipėdoje, prie Melnragės molo, skubiai reagavo ir suteikė pagalbą per ledonešį į nelaimę patekusioms moterims ir vaikams.

"Džiaugiuosi galėdamas pagerbti šiuos drąsius Lietuvos žmones, nepabūgusius nelaimės akivaizdoje ištiesti pagalbos rankos, ir įteikti padėkas. Tai yra pavyzdys, kokie stiprūs galime būti, kai esame vieningi ir susitelkę", – sakė ministras E.Misiūnas.

Pagerbė: M.Bubliauskas ir V.Kurilkinas (centre) ministro E.Misiūno apdovanojimų sulaukė už pilietiškumą ir ryžtą gelbstint moteris ir vaikus pajūryje. (VRM nuotr.)

Vidaus reikalų ministerijos Baltojoje salėje vykusiame minėjime dalyvavo du iš šešių pagalbą suteikusių piliečių – Modestas Bubliauskas ir Vladimiras Kurilkinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

klaipeda

o ar mamos padėkojo ...

Gintaras

Ordinų vyrams neatrado?! Gi visokiom vėjinėm progom "elitas" vieni kitiems juos kabinėja. O čia poelgis tikrai ordinų vertas.

Fotkė

Sako, kad vaikai negalvoja ką daro, o ką galvojo mamos lipdamos ant ižo? Jauni vyrai puolė gelbėti nors ateity gali turėti problemų su prostata ir likti nevaisingi. Nieko sau selfiukas išėjo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS