Naktiniuose baruose – pažeidimai prekiaujant alkoholiu | kl.lt

NAKTINIUOSE BARUOSE – PAŽEIDIMAI PREKIAUJANT ALKOHOLIU

  • 4

Klaipėdos apskr. VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai, kartu su Valstybinės mokesčių inspekcijos darbuotojais ir policijos rėmėjais penktadienį Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone tikrino naktinius barus dėl galimų alkoholio prekybos pažeidimų.

Patikrinti šeši naktiniai barai – vienas Gargžduose, vienas Veiviržėnuose bei keturi Klaipėdos mieste. Pareigūnai nustatė šešis pažeidimus trijuose iš šešių barų – po vieną Gargžduose ir Veiviržėnuose bei du Klaipėdos mieste – čia asmenims buvo parduoti gėrimai išsinešti uždarytuose buteliuose.

Vadovaujantis įstatymu, nubausti ne tik alkoholį išsinešti pirkę asmenys, bet ir naktinių įstaigų pardavėjai, nuobaudų sulauks ir pačios įstaigos. Už tai, kad pardavė alkoholį nesilaikydami alkoholio prekybos kontrolės įstatymų pardavėjai baudžiami baudomis nuo 150 iki 450 eurų, o nusižengusios įstaigos sulauks ekonominių sankcijų nuo 150 iki 1000 eurų. Tuo tarpu pirkėjai pirkę gėrimus išsinešti gali būti baudžiami nuo 14 iki 90 eurų.

Anot reide dalyvavusio Prevencijos skyriaus pareigūno R. Norvilo, tokio pobūdžio priemonės naktinėse alkoholio prekybos vietose visoje Klaipėdos apskrityje bus vykdomos nuolat.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pritariu

Uzdaryti bisus kur veryga musu sveikuolis ziuri matyt atkatai veikia

Anonimas

Mes senai Laukininkų raj. gyventojai prašėm uždaryti tuos barus.Praeiti negalima ,girtų pilna,muštynės šiukšlių pilna,šlapinasi šalia.Nesuprantam kam jie reikalingi,jei taip kovojama su gėrimu arba stogas geras,nes tokio baro(jo pavadinti baru negalime) nesu mačiusi,gal rusų laikais kokiam užkampį. Gal laikas pareigūnams rimtai į tai atkreipti dėmesį, Su pagarba.

idomu..

Kas yra tie-"ir policijos rėmėjais " Cia kaip buvo- "druzininkai" sovietu laikais?? Ar jie, papasti-"stukaciaj" dabartiniais laikais?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS