„Neatlaikė“ ir Pušyno gatvės asfaltas | kl.lt

„NEATLAIKĖ“ IR PUŠYNO GATVĖS ASFALTAS

Pastaruoju metu įvairiose Klaipėdos miesto vietose viena po kitos atsiverinėja smegduobės. Prieš porą dienų asfaltas įtrūko ir Pušyno gatvėje.

Gyventojai pranešė, kad įgriuva didėja tarp Pušyno gatvės 10-ojo namo ir buvusio bendrabučio. Klaipėdiečiai buvo raginami važiuodami šia vieta atkreipti dėmesį ir pasisaugoti.

Po kiek laiko pavojinga vieta buvo pažymėta ženklu, tačiau nesutvarkyta. 

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė dienraščiai yra sakiusi, kad dažniausiai panašūs asfalto įtrūkimai atsiranda prie pat vandentiekio tinklų požeminių šulinių.

Pastaruoju metu Klaipėdos savivaldybė dažnai fiksuoja tokius pranešimus. Pasak specialistės, sunku paaiškinti, dėl kokių priežasčių taip masiškai įdumba asfaltas.

Gali būti, kad įvyksta asfalto, kuris nuo karščio dabar ištirpęs, paplovimai. Šis neatlaiko krūvio ir susmunka. N.Vedeikienė svarstė, galbūt įtakos tam galėjo turėti ir rudeninės liūtys bei drėgmė.

GALERIJA

  • „Neatlaikė“ ir Pušyno gatvės asfaltas
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ryšininkų

ryšininkų g. skilęs ar išsikabinės dangtis. nebesilaiko ant šulinio, barška. Niekas nereguoja. Klaipėdos Vandenys šalia. Laukiam kol kas ikris

velnias

vagys liberalai pavoge smala

Kur jau ne

prieš pora dienų.Jau kelios savaitės įgriuvę.Viršutinėje g.prie Maximos aplink šulinio dangtį greitai irgi įgrius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS