Neįgaliems žmonėms – paslauga Klaipėdos prekybos centre | kl.lt

NEĮGALIEMS ŽMONĖMS – PASLAUGA KLAIPĖDOS PREKYBOS CENTRE

Gyventojams, kurie patiria sunkumų vaikštant, ne visada suteikiamos galimybės visur judėti be kliūčių, bet didžiajame uostamiesčio prekybos centre jau kurį laiką stūkso neįgaliųjų vežimėliai, kuriais prireikus gali pasinaudoti kiekvienas lankytojas.

Specialių poreikių turintiems žmonėms iššūkiu gali tapti ir pasivaikščiojimas po parduotuvę.

Tačiau didžiausiame Klaipėdos prekybos centre galima pastebėti neįgaliųjų vežimėlius, kuriais lankytojai gali pasinaudoti ir lengviau judėti prekybos salėje, prekyvietėse ar tiesiog patogiau pasimėgauti laisvalaikiu.

Pasak „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovo Dominyko Mertino, šiuo metu prekybos centras siekia patenkinti daugiau lankytojų poreikių.

„Siekiame, kad prekybos ir pramogų centre apsilankę lankytojai čia rastų ne tik jų poreikius atitinkančių prekių, paslaugų bei pramogų asortimentą, bet ir jaustųsi nevaržomai“, – sakė D. Mertinas.

Sunkiai vaikštantys lankytojai yra kviečiami nemokamai pasinaudoti neįgaliųjų vežimėliais. Pasak D. Mertino, tokia paslauga prekybos centre teikiama jau kurį laiką.

Neįgaliųjų vežimėliai stovi prie pagrindinių „Akropolio“ įėjimų ir lankytojai gali juos bet kada savarankiškai pasiimti bei esant parduotuvėje naudoti tiek laiko, kiek reikia.

„Norime, kad kiekvienas klaipėdietis ar uostamiesčio svečias jaustųsi komfortiškai, todėl sudarėme sąlygas, kurios leidžia patogiai judėti mūsų alėjomis“, – aiškino departamento vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

FY

vežimėlis puiku, negadinant "Akropolio" įvaizdžio reiktų, kad nebūtų leidžiama, prastos kokybės, turginėmis prekėmis prekiauti PC, pvz. parduotuvėje "silver foks".

MOCIUTE

SAUNUOLIA del invalidu vezimeliu nes A nglijoj visuose prekybos centruose tai jau senai ivest a.Esu neigali neiseinu is namu nors yra slauga sunku vezima isvezti is buto i lifta vel laukti kol kas nuleis laiptais tai dabar gales su ramentais i masina ir pan ACIU KAS SUGALVOJO

Na

Labai gera idėja. Mano mama tikrai pasinaudos vežimėliu. Ačiū idėjos autoriams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS