Nematome, kad karaliai – nuogi | kl.lt

NEMATOME, KAD KARALIAI – NUOGI

Skaičiau, kad vienai poniai nepatinka S.Pociaus straipsniai, o aš visą savaitę laukiu pirmadienio, kada "Klaipėdoje" išvysiu jo parašytus tiesos žodžius, nesuvyniotus į vatą.

Taip mes ir šliaužiojame pakampiais, nematydami, kad mūsų karaliai nuogi. Nejaugi dar neaišku, ką dabartinė valdžia pridirbo? Tik visi tylime, bijome pasakyti tiesą, nes žodžio laisvė pas mus užginta. Vien Z.Šličytės pavyzdys tą pasako.

"Vaivorykštiniai" gavo valdžią – mums vadovauja ir vis skundžiasi, kad juos ignoruoja. Bet pamąstykime: medicina jiems prieinama, mokslas taip pat, darbe niekas neišskiria, tai kokių privilegijų dar jiems reikia? Turbūt valdyti Lietuvą, legalizuoti narkotikus, paminti normalią šeimą.

Didesnė Lietuvos dalis tam prieštarauja, bet bijo pasakyti, tik "Respublikos" laikraštis, S.Pocius rašo tiesą. Laikraštį uždraudė pardavinėti, o gal ir S.Pociui norite uždėti apynasrį? Ar maža, kad visi teismai jau sukišti į šios valdžios kišenę? Mes teisybės nebematome.

Brangi "skaitytoja", nusiimkite rožinius akinius ir pažiūrėkite, kas Lietuvoje dedasi, kas dėl to kaltas. Juk matote, kad ir Europa baigia nuo mūsų nusigręžti. Visos prekės pas mus – brangiausios Europoje.

Su baime laukiame rudens, šildymo sezono. Kam kišenės pilnos, tas nesibaimina, bet didžioji dalis lietuvių jaučia siaubą. O jūs bijote tiesos.

Šaunuolis, S.Pociau, rašykite ir toliau nieko nevyniodamas į vatą. Jums daug sveikatos, stiprybės ir Dievo palaimos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Elija

Ištapyki mane nuogą, Dažais nepalietęs žvilgsniu tapyk, Nuogut nuogą šokančių lietuje, Tirštos Naktyje Tau Nes tik Tu taip moki taškytis dažais, Ir savo pienu dar šiltu ištroškusių iš Tavo kūno vieneto, Tokiais judesiais ir mostais tapyk Muzikos mūšos skambant Egipto Raudai griežia manuoju kūno Smuiku iš trijų dalių Kūno Sielos ir Dvasios Teptuko lūpomis tapykbe suradimo dantų nes man skaudančia ir Nelieti nekandi neskaniai nes neleidžiu Ir vis dar pykstu Aš O visa bustada, kai Aš pasakysiu Užeik, gali, tam kadskausmas pasiliktų tik Tavy -Jau, -girdi? Užeik,jei nebijai Mirti Pagarbiai Elija

Smagiausia

būna kai sužinai kad tavo garbinamas demokratinis Ruporas yra tampomas už virvelių ir priklauso pvz masiulių grupuotei:D:D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS