Vyras, šlapinęsis vaikų darželio teritorijoje, atsiprašė dėl savo poelgio | kl.lt

VYRAS, ŠLAPINĘSIS VAIKŲ DARŽELIO TERITORIJOJE, ATSIPRAŠĖ DĖL SAVO POELGIO

Į lopšelį-darželį "Papartėlis" vaikų pasiimti atvykusios mamos negalėjo patikėti savo akimis – darželio teritorijoje, ant vaikų žaidimams skirtų įrengimų, šlapinosi bendrovės "Klaipėdos želdiniai" transportu atvykęs vyras.

Įpykusios mamos puolė fotografuoti nedorėlį ir viešinti nuotraukas socialiniuose tinkluose.

"Šis vyras šlapinosi mažamečių vaikų akivaizdoje. Mūsų vaikai liečia įrenginius kiekvieną dieną. Tai – pasibaisėtina", – piktinosi reginį mačiusi klaipėdietė.

Interneto socialiniuose tinkluose moters paskelbta žinutė sulaukė milžiniško dėmesio.

"Tik neturėdami vaikų žmonės gali iš tokio dalyko juoktis. Nenorėčiau, kad mano vaikai žaistų ten, liestųsi, kai kažkoks nevykėlis nuėjo nusišlapinti, tarsi tualetų būtų mažai. Kur papuola, ten ir dergia. Būčiau vyras, tokiam dar į veidą vožtelėčiau", – kritikos negailėjo moteris.

Pasipiktinusios mamos puolė fotografuoti įžūlų asmenį ir apie neįprastą situaciją pranešė bendrovės "Klaipėdos želdiniai" atstovams.

Susisiekus su bendrovės direktoriumi Gediminu Valašinu, paaiškėjo, jog ant vaikų žaidimui skirtų įrengimų šlapinosi ne "Klaipėdos želdiniai" darbuotojas.

"Šis asmuo dirba ne mūsų įmonėje. Esame sudarę sutartį su įmone "Tedeka". Mūsų net aprangų spalva skiriasi. Kadangi perkame jų paslaugas, leidžiame naudotis savo transportu. Mes neatsakome už "Tedeka" darbuotojų elgesį", – teisinosi G. Valašinas.

Dėl gėdingo vyriškio poelgio apmaudo neslėpė ir "Tedeka" atstovė Rasa Freitienė.

"Per 10 metų, tai pirmas toks skandalas. Visgi, žmogus supranta pasielgęs netinkamai. Ryte kartu nuvykome į lopšelį-darželį "Papartėlis" ir atsiprašėme direktorės. Apdergtą įrangą darbuotojas žadėjo nuplauti", – pasakojo R. Freitienė.

Anot R. Freitienės, direktorė priėmė darbuotojo atsiprašymą ir kitą kartą prireikus atlikti gamtinius reikalus, ragino pasinaudoti įstaigoje veikiančiu tualetu.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Anonimas

Kaip bus tualetų šitaip žmogus nesielgs.O šunys,katės šikalioja visur,jiems nerūpi ar.čia vaikų darželio teritorija,ar privati valda.Daug visur netvarkos,o tokia maža šalelė.Nėra geros valdžios,visi nevalyvi.

skaitytoja

jei nešvarūs tualetai tai tik mes patys kalti kaip elgiamės taip ir turime

miestietė

tikrai reikia tualetų mieste ir ne tik per šventes bet visada kad prispaudus bėdai būtų kur užbėgti o ten vienam komentatoriui kuris pasiūlė užsidėti pampersą tegul patyli nes gal jam pačiam prireiks pamparsų tegul nemano kad visada bus sveikas ir jaunas juk vyresniems nelaiko šlapimas ir norisi dažniau tegul būna normaliai tualetų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS