„Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys | kl.lt

„PAJŪRIO TERASOS“ KUNIGIŠKĖSE: KITOKIOS PALANGOS ŽAVESYS

  • 2

Pušų gaiva dvelkiantis oras, hipnotizuojanti ramybė ir vos kelios minutės iki Baltijos bangų skalaujamo paplūdimio. Mažaaukščių individualiųjų pastatų kvartalą Kunigiškėse plėtojančiai bendrovei unikali Palangos vieta tapo nemažu įpareigojimu sukurti tokį projektą, kuriam neįkainojamą vertę teiktų ne vien gamtos duotybė, bet ir aukščiausios gyvenimo kokybės sprendimai.

Ne tarnauti, o mėgautis

Nuo kurortinio šurmulio atitolęs Kunigiškių rajonas su ramiais, erdviais paplūdimiais ne veltui tituluojamas pasaulio kraštu, kur išties gali prarasti realybės ir laiko pojūtį. Įstabi Lietuvos vieta vilioja ne tik ramesnio poilsio, bet ir aktyvaus laisvalaikio gerbėjus – jūros aitvarų, banglenčių ir kitų vandens pramogų entuziastus. Vis dažniau į šį Palangos kampelį krypsta ir pajūryje atostogų ar nuolatinio būsto besidairančiųjų akys.

Projekto vykdytojai siūlo idealų pasirinkimą tiems, kurie nori džiaugtis nuosavo namo pranašumais, tačiau nelinkę tarnauti savo būstui. Vienaukščiai trijų ir keturių kambarių 49–63 kv. m ploto individualūs ir blokuoti pastatai su erdviomis maumedžio terasomis išplanuoti racionaliai ir ergonomiškai, tad patenkins visus šiuolaikinės buities poreikius. Pastatuose suprojektuoti didžiuliai langai leis džiaugtis natūralia dienos šviesa ir prabangiu erdvės pojūčiu, o apgalvoti sprendimai – prasmingai išnaudoti kiekvieną namų kertelę, todėl neteks permokėti už nenaudingą būsto plotą.

Naujakurių patogumui čia taip pat pasirūpinta erdviais sandėliukais, kuriuose tilps ne tik dviračiai, bet ir gyvenant individualiame name neišvengiami buities rakandai.

Kiekvienam būstui priklauso privatus nuo 2,5 iki 3,5 a ploto sklypas, tad gyventojai galės mėgautis rytine kava gryname ore ar smagiomis kepsnių popietėmis. O kas gali prilygti saldžiam virpuliukui basomis pėdomis pajutus švelnios vejos vėsą.

Inovacijos lengvina kasdienybę

A energinio naudingumo klasės standartus atitinkantys, itin šilti ir sandarūs pastatai leis mėgautis po namus vaikščiojant basomis net ir žiemą – ekonomiškas grindinis šildymas dujomis užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą ir malonią oro cirkuliaciją. Įsigyjantiesiems atostogų namus bus itin aktualu, kad ši šildymo sistema gali būti valdoma ir nuotoliniu būdu, pasitelkus išmaniuosius įrenginius.

Nuo žvarbių pajūrio orų ir vėjų būstus patikimai saugo 7 kamerų 3 stiklų A++ klasę atitinkantys langai. Maksimalų komfortą tiek šaltuoju, tiek karštuoju metų laiku užtikrins kiekvienoje gyvenamojoje patalpoje sumontuoti elektriniai šildymo siurbliai oras–oras ir vėsinimo sistema, o romantiškomis akimirkomis leis džiaugtis namuose plevenanti gyva ugnis – visuose būstuose numatyta galimybė įsirengti židinį.

Kompaktiško, vos 174 namų kvartalo gyventojų saugumą ir privatumą užtikrina ne tik visą teritoriją juosianti tvora su automatiniais vartais, bet ir tarp kiekvieno pastato įrengti atitvarai. Kiemai, kuriuose suprojektuotos parkavimo vietos automobiliams, iškloti trinkelėmis ir apželdinti veja bei dekoratyviniais augalais.

Įkurtuvės be rūpesčių

Kunigiškėse išvystytame "Pajūrio terasų" projekte ypatingas dėmesys skiriamas estetiškai aplinkai, kokybiškoms ir prabangioms medžiagoms, kurios naudojamos tiek fasadų, tiek vidaus apdailai. Pastatų fasadinių sienų dekorui pasirinktos klinkerio plytelės, o stogų dangai – molio čerpės įkūnija ilgaamžiškos, patikimos statybos tradicijas ir kuria savitą charakterį, jaukumo bei subtilumo jausmą.

Gyvenamosiose erdvėse dominuoja šiltos, natūralios medžiagos – būstuose įrengtos ąžuolinės parketlentės ir ąžuolo masyvo vidaus durys. Vonios kambariams pasirinktos stilingos ir ilgaamžės ispanų gamintojo plytelės ir patikima vokiška "Hansgrohe" santechnika.

Visi "Pajūrio terasų" namai Kunigiškėse parduodami su visa apdaila, tad juos įsigijusiems naujakuriams beliks pasirūpinti tik baldais, šviestuvais, buitine technika ir aplinką jaukinančiais dekoro elementais. Nepageidaujantiesiems ir šių rūpesčių projekto plėtotojas gali pasiūlyti profesionalo paslaugas – interjero dizaineris įsigytą būstą pagal jūsų pageidavimus ir vizijas pavers stilingais svajonių namais.

Vertinga investicija

Ne vieną išskirtinį projektą ("Vanagupės parkas", "Maironio namai", "Vasaros butai" ir kt.) įgyvendinusios bendrovės "Pajūrio terasos" filosofija – kurti aukštos išliekamosios vertės produktus, preciziškas dėmesys smukliausioms detalėms svarbus ir jos klientams.

Neseniai įmonės atliktoje anoniminėje pirkėjų apklausoje net 69 proc. respondentų kaip priežastį, kodėl pasirinko būtent šio plėtotojo projektą, įvardijo kokybę, po 66 proc. minėjo objekto lokaciją ir jo aplinką / landšaftą.

Taip pat respondentai pažymėjo, kad savo pasirinktą objektą pirmiausia apibūdintų kaip kokybišką, prestižinį, patrauklų, išskirtinį ir ilgaamžį.

Net 62 proc. apklausos dalyvių įsitikinę, kad per artimiausią dešimtmetį jų įsigytų apartamentų vertė nekris, 24 proc. respondentų mano, kad ji netgi išaugs.

Daugiau apie projektą – www.pajurioterasos.lt

GALERIJA

  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
  • „Pajūrio terasos“ Kunigiškėse: kitokios Palangos žavesys
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ramus

Manau pigs, nes krize ant nosies....

Gražu, bet ne privatu

Ženklelio, kad reklama, čia nėra... O tai tikrų tikriausia reklama už didelius pinigus. Butai, ne namai- yra tinkami tik poilsiui. Jie manau, neabejotinai kokybiški, bet protu nesuovokiamai brangūs. Vieta "ant asfalto" mašinai prie daugabučio , kainuoja aštuonis tūkstančius, sandėliukas- dar keturis. Brangus ir išlaikymas už laiptinių, lauko valymą, elektrą. Terasėles supanti aplinka nėra privati, negalima jokia tvorelių atsisikyrimui, net augalų nuo kaimynų, kurie su šeima, vaikais, šunimis atvyks vasarai, lakstys be ribų, o tu, gyvensi nuolatos... Augalai , tos bonsų tipo įprąstinės pušelės susodinti taip, kaip mato savininko žmona... Nežinau, kokie turčiai gali čia gyventi, kai per atostogas, vasarą ar žiemą laukia kiti pasaulio šalių miestai ir kurortai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS