Pakeis P. Lideikio gatvėje nulinkusią atramą | kl.lt

PAKEIS P. LIDEIKIO GATVĖJE NULINKUSIĄ ATRAMĄ

P. Lideikio gatvėje stovėjęs nulinkęs gatvės apšvietimo stulpas bus pakeistas nauju. Planuota, kad darbus bus spėta užbaigti per dieną.

P. Lideikio gatvėje stovėjęs nulinkęs gatvės apšvietimo stulpas bus pakeistas nauju. Planuota, kad darbus bus spėta užbaigti per dieną.

Dienraštis „Klaipėda“ jau rašė apie P. Lideikio gatvėje, netoli jos sankryžos su Manto ir Liepojos gatvėmis, esantį nulinkusį gatvės apšvietimo stulpą. Spėta, kad jis nukentėjo eismo įvykio metu.

Tada įmonės „Gatvių apšvietimas“ generalinis direktorius Algimantas Laurinavičius aiškino, kad atrama bus pakeista, kai nurodymą duos savivaldybė.

Ketvirtadienio rytą šioje vietoje vyko darbai. Darbuotojai šalino senąją atramą. Ruošėsi montuoti naują.

„Darbai nėra neįprasti. Atramą turėtume pakeisti per šiandieną“, – ketvirtadienį tvirtino A. Laurinavičius.

Klaipėdoje yra ganėtinai daug pasvirusių atramų – apie 200.

Dažniausiai jos nukenčia eismo įvykių metu. Parkuose įrengti žemi žibintai kenčia ir nuo šunų. Gyvūnai ant jų šlapinasi, o dėl to jos rūdija, o per laiką pažeistos nulinksta.

Visų mieste esančių sulinkusių atramų pakeitimui reikėtų apie 300 tūkst. litų. Paprastai keičiamos tos atramos, kurios yra pavojingos.

GALERIJA

  • Pakeis P. Lideikio gatvėje nulinkusią atramą
  • Pakeis P. Lideikio gatvėje nulinkusią atramą
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vvv

Vel vieni verksmai del kokybes atramu.Tai siulikyte kitos konstrukcijos ir gaminkite.Kas cia per atramos jei sunys jas pavercia netinkamomis.Geda net skaityti tokias nesamones,o is kitos puses tai ir lesu svaistymas.

!

2014 10 11 Be teisių vairuoti automobilį ir neblaivus užlėkė ant šaligatvio sužalojo žmones . Žurnalistai šeštadieniais ilsis. Pirmadieni įvyko stebuklas , stulpas palinko. Problema ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS