Uostamiesčio Liepų ir Joniškės gatvių sankirtoje – naujovės vairuotojams | kl.lt

UOSTAMIESČIO LIEPŲ IR JONIŠKĖS GATVIŲ SANKIRTOJE – NAUJOVĖS VAIRUOTOJAMS

Gana greitai eismas Liepų ir Joniškės gatvės sankirtoje pastebimai pasikeis. Numatoma, kad po maždaug dviejų savaičių šioje vietoje jau veiks šviesoforinė sankryža.

Liepų ir Joniškės gatvių sankirtoje, galima sakyti, kvepia darbų pabaiga.

Lengviau atsipūsti galės kasdien pro šią vietą važiuojantys gyventojai, kuriems keli mėnesiai darbų virto tikru kantrybės išbandymu.

Tiesa, ties sankryža jau prieš kurį laiką sumažėjo eismo ribojimų, paklota kelio danga, įrengtas gatvės žymėjimas, o šiomis dienomis pats gatvių sankirtos plotas paženklintas geltonu tinklu, automobilių vairuotojams signalizuojančiu apie tai, kad čia sustoti negalima. Kitaip tariant, stabtelėti reikia iki tinklo ir tik tada, kai sankryža atsilaisvins, leidžiama važiuoti.

Tai, kad su Joniškės gatvės rekonstrukcija kartu vykęs ir sankryžos pertvarkymas jau yra finišo tiesėje, patvirtino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus patarėjas Romualdas Stasiulis.

Pašnekovo teigimu, kelio statybos darbai jau baigiami, beliko prijungti Liepų ir Joniškės gatvių sankryžoje eismą reguliuosiantį šviesoforą bei atlikti dujotiekio, kuris kerta Joniškės gatvę ties Liepų gatve, apsaugojimo darbus.

"Šituos darbus atlieka ESO rangovas. Tikimės, kad viskas bus, kaip ir planavome, – iki rugsėjo 1 d. atidarysime eismą", – aiškino R. Stasiulis.

Iki šiol šių gatvių sankryžoje eismą nustatė ženklai. Pasibaigus rekonstrukcijai atnaujintoje sankryžoje veiks šviesoforas.

Joniškės gatvės rekonstrukcija ir pokyčiai sankryžoje patikėti bendrovei "YIT Lietuva". Bendra darbų vertė – apie 2,2 mln. eurų

Projektas nuo darbų pradžios nepabrango, nes neatsirado neplanuotų darbų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

memel

skaitant paraidžiui "Kitaip tariant, stabtelėti reikia iki tinklo ir tik tada, kai sankryža atsilaisvins, leidžiama važiuoti." - kol nepravažiuos prieš tai esanti transporto priemonė negalėsi įvažiuoti į sankryžą. Tuomet ky la klausimas užsidegus žaliam šviesoforo signalui kiek taip pravažiuos mašinų?

Kodėl

Nerašo, kada planuoja testi tos sankryžos 4 dalį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS