„Palangos lino“ direktorius: jei COVID-19 atvejų nedaugės, pradėsime dirbti įprastai | kl.lt

„PALANGOS LINO“ DIREKTORIUS: JEI COVID-19 ATVEJŲ NEDAUGĖS, PRADĖSIME DIRBTI ĮPRASTAI

  • 0

Praėjusią savaitę pranešta, kad koronavirusas diagnozuotas ir dviem žmonėms, kurie lankėsi reabilitacijos centre „Palangos linas“.

Reabilitacijos centro direktorius Algirdas Jonaitis laidoje „Delfi diena“ teigė, kad šiuo metu procedūros nėra vykdomos, o jeigu naujų atvejų nedaugės, kitą savaitę viskas grįš į įprastą ritmą. 

„Mes šią savaitę daugiau nieko ir nepriimame, dar nenorime, dar šios savaitės viduryje išaiškės, dar savaitės viduryje darysime didelį testavimą mūsų darbuotojams ir jau po šito, jeigu pacientams nebus jokių požymių, mūsų darbuotojams irgi bus neigiami, kitą savaitę priiminėsime žmonės ir dirbsime įprastu ritmu“, – laidoje sakė direktorius.

Šiuo metu išsiaiškinta, kad kontaktą su užsikrėtusiais radviliškiečiais turėjo apie 10 pacientų ir kiek daugiau „Palangos lino“ darbuotojų. Visi turėję kontaktą darbuotojai jau yra saviizoliacijoje.

Praėjusią savaitę koronavirusu infekuoti žmonės į reabilitacijos centrą „Palangos linas“ buvo atvežti iš Radviliškio ligoninės.

Portalas primena, kad šiuo metu bendras susirgimų skaičius siekia 3814, koronaviruso infekcija tebeserga 1511 asmenų, 2199 – pasveiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS