Iš paplūdimio išprašė girtas merginas | kl.lt

IŠ PAPLŪDIMIO IŠPRAŠĖ GIRTAS MERGINAS

Pastarosiomis dienomis gelbėtojams – pats darbymetis. Paplūdimiuose neišvengiama incidentų. Smiltynėje buvo stipriai sužalotas vyras, o Pirmojoje Melnragėje iš paplūdimio išprašytos dvi įkaušusios merginos.

Pastarosiomis dienomis gelbėtojams – pats darbymetis. Paplūdimiuose neišvengiama incidentų. Smiltynėje buvo stipriai sužalotas vyras, o Pirmojoje Melnragėje iš paplūdimio išprašytos dvi įkaušusios merginos.

Vos pastovėjo ant kojų

Pirmadienį pramogos Smiltynės paplūdimyje traumomis baigėsi Baltarusijos piliečiui. Vyras su kompanija vandenyje žaidė kamuoliu. Kažkas jam koja ar ranka netyčia trenkė į smakrą. Vyriškis buvo taip stipriai sužalotas, kad į paplūdimį iškviesti greitosios pagalbos medikai.

Antradienį traumos neišvengė ir dviratininkė. Ji Smiltynėje stipriai sužalojo kojos pirštą.

Užvakar gelbėtojams iš Pirmosios Melnragės paplūdimio teko išprašyti dvi įkaušusias apie 18 metų merginas.
Jos vos pastovėjo ant kojų. Gulėjo ant smėlio, šūkavo ir trukdė poilsiautojams. Siekiant, kad neįvyktų nelaimė, merginų paprašyta palikti paplūdimį.

Pabrėžiama, kad vartoti alkoholinius gėrimus, vyraujant karščiams, labai pavojinga.

Prašė pamatuoti spaudimą

Į Pirmojoje Melnragėje budinčius medikus kreipėsi mergaitė. Ji skundėsi išberta nugara. Kodėl kilo alerginė reakcija, neaišku. Manoma, kad galėjo įgelti koks nors vabzdys. Alergiją galėjo sukelti ir saulė.

Antradienį teko padėti ir nuo karščio leipstantiems poilsiautojams. Viena mergina nuėjo į kavinę nusipirkti atsigerti ir nualpo. Bloga pasidarė ir dar vienai moteriai.

Į Pirmosios Melnragės paplūdimio medikus dažnai kreipiasi ir vyresnio amžiaus žmonės. Jie taip pat neatlaiko karščio. Skundžiasi silpnumu, prašo pamatuoti kraujospūdį. Vyresnio amžiaus žmonėms patariama neiti į paplūdimį, kai saulė yra intensyviausia. Geriau pliaže apsilankyti ryte ar vakare.

Medikų pagalbos prašė ir žmonės, kurie patyrė smulkias traumas: persipjovė ar kitaip susižalojo koją. Pabrėžiama, kad poilsiautojai turėtų būti atidesni, stebėti, kur eina, nes smėlyje gali būti aštrių daiktų: stiklo šukių, kamštelių, šakelių.

Poilsiautojai piktinasi, kad Pirmosios Melnragės paplūdimyje vyrauja netvarka, mėtosi šiukšlės. Įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" darbuotojai stebėjo situaciją.
Vakarais Antrosios Melnragės ir vadinamasis neįgaliųjų paplūdimys beveik tvarkingas. Šiukšlės mėtosi tik vietomis. Konteineriai – pilni. Pirmosios Melnragės paplūdimyje šiukšlės mėtosi visur.

"Akivaizdu, kad Antrosios Melnragės ir vadinamajame neįgaliųjų paplūdimyje renkasi kultūringi žmonės. Šiukšles jie meta į konteinerius. Pirmosios Melnragės paplūdimyje yra nemažai tokių, kurie šiukšles palieka bet kur", – tvirtino įstaigos atstovai.

Nubaudė nelegalų prekeivį

Prieš kelias dienas Palangos paplūdimyje kurorto policija tikrino, kaip prekiautojai laikosi prekybos viešose vietose tvarkos.

Patruliuojant paplūdimyje pastebėta, kad vyriškis iš pakrantėje stovinčios valties pardavinėja žuvis.
Vyras neturėjo leidimo prekybai. Prekeiviui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.
Jam gresia bauda nuo 20 iki 100 litų. Įspėjama, kad asmenys, perkantys maisto produktus iš nelegalių prekeivių, rizikuoja savo sveikata.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vv

Pirma,reikejo patikrinti,ar mergeles tikrai pilnametes,na,o antra,nereikejo ju taip lengvai paleisti,nes tai yra smulkus chuliganizmas. O jeigu jos nepilnametes? Kaip matome,niekam nerupi,kur prisigere ir kas dave alkoholio.. O galetu susirupinti. Pinigai tiesiog metosi po kojomis baudu pavidalu,tik niekam,matyt,ju nereikia. Niekada nepadarysite tvarkos,jeigu nesiimsite lazdos - cia perkeltine prasme,bausti reikia piniginemis baudomis,tada tvarka is karto bus. Na,o zmogelis,kuris prekiavo zuvimis... 20 lt jam tikrai ne pinigai. Paziurekite,kiek dabar is viso zuvis rukyta kainuoja,brangiau uz mesa! Reikejo konfiskuoti jo prekes,o pardavejui ir 100 lt bauda per mqwaza,nes prekiauja be jokios atsakomybes ir jeigu kas apsinuodytu - gaudyk veja lauke!

Cha

,,paprašyta palikti paplūdimį"o visa kita nesvarbu?:( Juk aiškiai matosi kad piemenkos dėl jūros alsavimo(gera vistik:)pametė galvą ir netyčia prisilakė(klusimas -kas pardavė lakalą- tikrintojams neįdomus?).Vat reikėjo pasirūpinti kad parvežtų kas nors numei, pasakyti tėveliams,,pasižiūrėkit" ir tai būtų tikrai žmogiška bei veiksminga.Jei nabėr tėvų-baudelės su įspėjimu arba atvirkščiai.Panašiai kaip Vokietijoj///Mokykitės civilizuoto tikrinimo runkeliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS