Parduos mero automobilį | kl.lt

PARDUOS MERO AUTOMOBILĮ

Automobiliui, kuriuo anksčiau važinėjo miesto meras Vytautas Grubliauskas, ieškoma naujo šeimininko. Transporto priemonė bus parduodama viešojo aukciono būdu.

Aukcionas vyks vasario 14 d. savivaldybėje, 137 kabinete. Dalyvių registracija startuos 10 val.

Pradinė benzinu varomo automobilio "Volvo S80", kuris pagamintas 2004 metais, kaina – 2,1 tūkst. eurų. Minimalus kainos didinimas – ne mažesnis kaip 1 proc. pradinės pardavimo kainos vertės.

Šis automobilis buvo naudojamas iki praėjusių metų sausio. Jo rida – 429 tūkst. kilometrų. Pastaraisiais metais šis automobilis dažnai gesdavo.

Vien 2016 metais transporto priemonė buvo remontuota 11 kartų. Remontui išleista beveik 2,6 tūkst. eurų. 2013–2016 m. šio automobilio remontas atsiėjo beveik 8 tūkst. eurų.

Dabar miesto meras važinėja nauju "Volvo" automobiliu, kuris savivaldybės aikštelę pasiekė vasarą.

Aukcione bus parduodamas ir automobilis "Honda Accord". Ši transporto priemonė taip pat varoma benzinu, o pagaminta 2004 m. Pradinė kaina – 1,9 tūkst. eurų.

Savivaldybė parduos ir tris krovininius mikroautobusus "Mercedes Benz Sprinter", kuriais naudojosi greitosios medicinos pagalbos stotis.

Viena šių transporto priemonių pagaminta 2006 m., kitos – 2002 m. Pirmosios pradinė kaina – 4,9 tūkst. eurų, kitų – 2,2 tūkst. eurų.

Susidomėjusieji jau galėjo apžiūrėti transporto priemones.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo pavaduotoja Genovaitė Paulikienė pasakojo, kad skambinusiųjų ir klaususių mašinų duomenų buvo.

"Kiek dalyvių sulauksime, paaiškės aukciono dieną. Taip būna visada", – teigė pavaduotoja.

G.Paulikienė tvirtino, kad paprastai iš anksto sunku nuspėti aukciono dalyvių skaičių. Būna, kad parduodamas prastas automobilis, o juo susidomi daug žmonių.

"Daugiausia būna jaunimo. Gal jie perka transporto priemones detalėms, gal pasivažinėjimui. Vilioja maža kaina", – komentavo pavaduotoja.

G.Paulikienė pasakojo, kad mašinų atsisakyta ir jas nuspręsta parduoti dėl ne ypač geros būklės. Visos transporto priemonės yra įveikusios daug kilometrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

...

Galėtu ir su savo važinėtis, kaip visi žmonės.

bliamba

..Dabar miesto meras važinėja nauju "Volvo" automobiliu, kuris savivaldybės aikštelę pasiekė vasarą... NA, ir kiek kainavo merui( ir kl, mestelenams).. naujas automobilis- "Volvo"??? Ar,cia "valdz. paslaptis"??

Anonimas

dar vienas klaipedos isnaudotojas ar ponas turi sazines sitaip svaistyti klaipedieciu sunkiai uzdirbtus pinigus gal su savo gali lakstyti nei gedos nei padorumo klaipedos geda odar nori pasipuikuoti ar negeda pries protievius vadinamas paliekonis sarmata
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS