Parko gatvė Klaipėdoje – ir lentelėse | kl.lt

PARKO GATVĖ KLAIPĖDOJE – IR LENTELĖSE

Miestiečiams, kurie ieškos naujosios Parko gatvės, nebereikės klaidžioti. Ant namų jau pakabintos mėlynos lentelės su pavadinimu. Tai padaryta prie kiekvienos sankryžos.

Miestiečiams, kurie ieškos naujosios Parko gatvės, nebereikės klaidžioti. Ant namų jau pakabintos mėlynos lentelės su pavadinimu. Tai padaryta prie kiekvienos sankryžos.

Parko gatvės vardas lapkričio pabaigoje suteiktas Pušyno gatvės daliai nuo Manto gatvės iki geležinkelio. Tokių veiksmų imtis reikėjo, nes arterija neatitiko reikalavimų.

Pagal vidaus reikalų ministro įsakymą gatvė apibrėžiama kaip viena ištisinė linija. Pušyno gatvę kerta ir dalina geležinkelis. Ji nėra pervažiuojama.

Dėl gatvės pavadinimo keitimo pakeisti ir čia esančių namų adresai. Tokių yra 15. Pastatų numeriai nesikeitė. Tik vietoje Pušyno atsirado Parko gatvės pavadinimas.

Gyventojams ir juridiniams asmenims dėl gatvės pavadinimo pakeitimo nepatogumų ar išlaidų dėl turto perregistravimo nekilo. Tai padaryta automatiškai.

Jei pakeičiamas gatvės pavadinimas, namui suteikiamas naujas adresas, jis automatiškai pasikeičia ir nekilnojamo turto, juridinių asmenų ar gyventojų registruose.

Daugiau problemų galėjo kilti Parko gatvėje esančioms įmonėms. Joms teko keisti savo blankus, antspaudus, jei juose buvo nurodytas adresas.

GALERIJA

  • Parko gatvė Klaipėdoje – ir lentelėse
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klaipedietis to kukis

Prie ko cia tas tavo kaunas! Cia Klaipedos laikrastis. Kaunas tai tik ryskiai apsviesta degaline tarp Vilniaus ir Klaipedos.

kukis

"Kauno diena" jau ne Kauno laikrastis?Kodel Klaipedos problemos jam turetu rupeti? Ar savu maza?Ooo grazu!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS