Pastatą Taikos prospekte papuošė įspūdinga instaliacija | kl.lt

PASTATĄ TAIKOS PROSPEKTE PAPUOŠĖ ĮSPŪDINGA INSTALIACIJA

Jau kurį laiką klaipėdiečius stebina įspūdinga sienos fotoinstaliacija, esanti ties Taikos pr. 58 pastatu. Kalėdinės puošmenos ypač traukia dėmesį tamsiu paros metu.

Fotosiena šviečia visą naktį, o ją nufotografuoti ar tiesiog pasigrožėti galima bet kuriuo paros metu.

Susivienijusios įmonės „Šilas“, „Ordigo gėlės“ ir „La Farine“ kepyklėlė ilgai galvojo ir sumąstė įrengti fotosieną, kuri patrauktų lankytojų dėmesį ir atgaivintų visiems klaipėdiečiams gerai žinomą pastatą.

„Labai norėjome dekoracijos, kažkaip norėjosi atsiskirti nuo kitų ir, manau, tikrai pavyko“, – teigė kepyklėlės-kavinės savininkė Jelena Piagaj.

Šventinės dekoracijos, kaip teigiama, ne tik pritraukia daugiau klientų ir atgaivina pastatą, bet ir pagyvina patį Klaipėdos miestą.

Mėnesį trukusį idėjos įgyvendinimą vainikavo sėkmė – instaliacija dabar atkreipia kiekvieno pro šį objektą pravažiuojančio klaipėdiečio dėmesį.

GALERIJA

  • Pastatą Taikos prospekte papuošė įspūdinga instaliacija
  • Pastatą Taikos prospekte papuošė įspūdinga instaliacija
  • Pastatą Taikos prospekte papuošė įspūdinga instaliacija
Gretos Namentkevič nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

DD

Labai gražiai padarė, iš tikrųjų įspūdinga.

labai nešiuolaikiška prie tų muilinių pakabintų nei vieno

statinio senio besmegenio pederasto ir nei vienos storašiknės lezbės snieguolės, nėr ką na hui pasiūsti pravažiuojant

Klpd.

Galėjo ir nuo gatvės pusės kažką tokio sugalvot. Seniai tas Šilas atrodo nykiai, nors pačia išvaizda pastatas geresnis už bet koki centro ,,stiklainį"..O mūsų Klaipėdos ,,mianininkams" norėčiau parodyt į šitą kompoziciją ir paklaust ar ir toliau jie niekins grožį, kompoziciją ir tradicinį žmogaus estetikos supratimą? Gal reikėjo visą sieną nukalt nudažytais baltai vatinukais (na tais kur prie ruso lageriuose nešiojo), arba per vidurį sienos nuo pradžios iki galo nuvest riebią mėlyną liniją simbolizuojančią Mėlynąjį proveržį ir nesibaigiantį begalybės judėjimą"?:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS