Pėsčiųjų takas – lyg kliūčių ruožas | kl.lt

PĖSČIŲJŲ TAKAS – LYG KLIŪČIŲ RUOŽAS

Pietinėje miesto dalyje, Naujakiemio gatvėje, esantis pėsčiųjų pasivaikščiojimo takas kelia gyventojų pasipiktinimą. Kad klaipėdiečiai keliaudami juo neišsisuktų kojų, avarinės būklės įgriuvas artimiausiu metu žadama pašalinti.

Praėjusią vasarą buvo tvarkoma teritorija Naujakiemio gatvės link. Tačiau aplenkta pėsčiųjų tako dalis, kuri šiuo metu – itin prastos būklės. Plytelės taip sutrupėjo, kad, nepatenkintų klaipėdiečių žodžiais, tapo neįmanoma saugiai eiti.

"Kasdien šią vietą kerta daugybė žmonių, mamos su mažais vaikais, senukai. Labai nepatogus ruožas. Kai palyja, apskritai tragedija. Žmonės išsipurvina ir dar susižeisti gali, todėl būtų galima bent minimaliai aptvarkyti, kad nereikėtų kaskart apeiti šio tako kaip kokio kliūčių ruožo", – kalbėjo miestietė Olga.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova patikino, kad netrukus avarinės būklės įgriuvos bus pašalintos. Ateityje žadamas ir visos aikštės iki Gedminų gatvės pradžios remontas bei praplėtimas.

"Dabar tik minimaliai sutvarkysime, sudėsime plytelės, kurios iš tiesų yra avarinės būklės. Mat šios vietos remonto projektas yra parengtas ir greitai ji iš esmės pasikeis", – komentavo pašnekovė.

Dar šiemet numatoma atnaujinti arčiau Naujakiemio gatvės esančią aikštės dalį, sutvarkant aikštės dangą ir želdynus, įrengiant naujus suoliukus, šviestuvus ir net automobilių stovėjimo aikštelę bei poilsio vietas.

I.Nachčiunova pridūrė, kad šiuo metu vyksta viešųjų pirkimų procedūros.

GALERIJA

  • Pėsčiųjų takas – lyg kliūčių ruožas
  • Pėsčiųjų takas – lyg kliūčių ruožas
  • Pėsčiųjų takas – lyg kliūčių ruožas
  • Pėsčiųjų takas – lyg kliūčių ruožas
Skaitytojo Valdo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Darnus judumas

Paskelbti Darnaus Judumo metai, miestas plakatais iškabinėtas. Nesuprantu ką ta akcija reiškia nes pėstute vaikščioti mieste yra ypač nesaugu. Prie jau minėto Saturno jei pasiseka praeiti kalnuotu ir duobėtu šaligatviu turi saugotis, kad neatsitrenktum ant per visą jo plotą pastatytą reklaminį stendą. Tikriausiai jis ten tam, kad skelbiamos tiesos atsitrenkus tvirčiau į atmintį įstrigtų.

jo

o kada Gedminu gatves saligatvi tvarkysite? Nuo 1970 metu netvarkytas.

rasa

Ta prasme - sutvarkys???? :D taigi buvo israusta visa pavasari, kodel sudedant is kart normaliai nepadare??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS