Poilsis Palangoje – idealus atokvėpis sielai ir kūnui | kl.lt

POILSIS PALANGOJE – IDEALUS ATOKVĖPIS SIELAI IR KŪNUI

  • 0

Palanga – tai neabejotinai vienas iš populiariausių Lietuvos kurortų, traukiantis tiek vietinius, tiek užsienio svečius savo nuostabiu Baltijos jūros krantu, miškingais takais ir gyvybinga miesto atmosfera. Palangoje veiklos ras visi: tiek ieškantys ramaus poilsio, tiek aktyvių pramogų.

Palangos grožis ir pramogos

Palanga žavi lankytojus ne tik savo garsiuoju Palangos tiltu ar įžymiąja J. Basanavičiaus gatve, bet ir neapsakomu gamtos grožiu. Pušynas, dviračių ir pėsčiųjų takai, kopos, ilgas ir platus smėlio paplūdimys – viskas, ko reikia nepamirštamoms atostogoms. Teigiama, kad saulėlydžiai čia vieni gražiausių visoje Lietuvoje!

Be jūros teikiamų malonumų, čia galima aplankyti žaliuojančiomis alėjomis pasipuošusį Birutės parką ar Botanikos sodą, jame pasivaikščioti ar surengti jaukią iškylą gamtoje.

Palangoje galite rasti daugybę pramogų ir aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdų. Čia vyksta įvairūs kultūriniai renginiai, koncertai ir festivaliai, pritraukiantys muzikos ir meno mėgėjus iš visos šalies. Be to, Palangos kavinėse ir restoranuose galite rasti platų patiekalų asortimentą: nuo lietuviškų iki tarptautinės virtuvės patiekalų.

Aktyvus poilsis ir laisvalaikio pramogos

Mėgstate aktyvų poilsį? Palangoje galite išbandyti įvairias vandens sporto šakas: buriavimą, kaitavimą, banglenčių sportą ar net nardymą! Palangoje yra gausybė kvepiančiomis pušimis apsuptų pėsčiųjų ir dviračių takų, tad aktyvūs poilsiautojai visuomet kviečiami išbandyti žygius pėsčiomis ar įveikti vieną kitą trasą dviračiais.

Atostogaujantiesiems Palangoje dėl apgyvendinimo sukti galvos neteks: čia apstu įvairių viešbučių, svečių namų (...)

 

Apgyvendinimo galimybės

Atostogaujantiesiems Palangoje dėl apgyvendinimo sukti galvos neteks: čia apstu įvairių viešbučių, svečių namų, taip pat siūloma butų ar namelių nuoma. Vienas iš puikiausių pasirinkimų – viešbutis „Žuvėdra“ Palangoje. Čia rasite patogius kambarius ir malonią aplinką, o, svarbiausia, apgyvendinimas viešbutyje  – pagal kiekvieno skonį ir biudžetą!

Kultūrinis gyvenimas

Ieškantiems kultūrinio potyrio rekomenduojame aplankyti Palangos Gintaro muziejų. Jis įsikūręs itin gražioje vietoje – nepaprastame dvare su parku. Muziejus kviečia susipažinti su gintaro istorija ir pamatyti įspūdingas jo ekspozicijas. Kurorte taip pat verta aplankyti Palangos koncertų salę, kurioje vyksta įvairūs renginiai ir pasirodymai. Ko gero, kultūriniu židiniu galėtume laikyti miesto centre esančią J. Basanavičiaus gatvę: čia sutiksite ir menininkų, ir muzikantų, rasite įvairių pramogų ir užsiėmimų visai šeimai.

Gamtos mėgėjams

Palangos aplinka idealiai tinka gamtos mėgėjams. Pušimis kvepiantys parkai ir miškai, jūros pakrantė, kopos – tiesiog tobulos vietos ramiam poilsiui, gamtos ar gyvūnijos stebėjimui, gamtos fotografavimui ar net fotosesijoms.

Palanga – tai puiki vieta atsikvėpti nuo kasdienio šurmulio, pasimėgauti gamtos grožiu, kultūros ir pramogų įvairove. Čia kiekvienas randa tai, kas jam patinka: nuo ramybės ir atsipalaidavimo iki aktyvaus laisvalaikio ir pramogų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS