R. Karbauskis nemato problemos dėl A. Kirkučio noro tapti ligoninės direktoriumi | kl.lt

R. KARBAUSKIS NEMATO PROBLEMOS DĖL A. KIRKUČIO NORO TAPTI LIGONINĖS DIREKTORIUMI

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis nemato problemos dėl šios frakcijos nario profesoriaus Algimanto Kirkučio dalyvavimo konkurse eiti Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigas.

„Tai normalu, aš apie tai žinau. Seimo narys, kiekvienas Lietuvos pilietis, jeigu įstatymas leidžia, gali dalyvauti bet kokiame konkurse. Jis pats yra gydytojais, puikiai žinomas ten. Konkursas atviras, skaidrus, aš tikiuosi, visi konkursai dabar darosi skaidrūs, skirtingai negu ankstesniais laikotarpiais. Manau, kad laimės konkursą tas, kuris bus stipriausias, ar tai jis ar ne - tai negaliu pasakyti“, - trečiadienį po Seimo „valstiečių“ frakcijos posėdžio žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Seimo narys „valstietis“ Algimantas Kirkutis dalyvauja Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) paskelbtame konkurse į Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigas.

Buvęs Klaipėdos universiteto Medicinos edukacijos katedros vadovas į Seimą buvo išrinktas vienmandatėje Baltijos rinkimų apygardoje. Jam palikus Seimą, ten gali prireikti naujų Seimo nario rinkimų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Angelina

Ramūnas karbauskis niekada nemato problemų. O gal kirkutis Algimantas irgi nieko nežino kad trūksta elektrofiziologu jurininkuose žmonės per metus negali gauti talonų

R

Dabar vienas, kadencija baigiasi tai nebežino kur nulipt.

DANA

TEGUL JAUNESNI VADOVAUJA O NE PENSININKAS DAR IR KEPENIUI REIKIA RASTI VIETOS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS