Rumpiškės gatvėje – šaligatvio remontas | kl.lt

RUMPIŠKĖS GATVĖJE – ŠALIGATVIO REMONTAS

  • 3

Klaipėdoje pradėtas remontuoti Rumpiškės gatvės rytinės pusės šaligatvis. Šis šaligatvis yra kompleksiškai sutvarkytame tuo pačiu vardu pavadintame mikrorajone.

Rumpiškės gatvėje šaligatvio danga yra blogos būklės, iškilnota medžio šaknų, nesaugi vaikščioti pėstiesiems.

Kartu bus suremontuotas ir palei įvažiavimą į Ryšininkų gatvę esančio šaligatvio ruožas. Prie Ryšininkų g. 2 bus įrengtas takas link šiukšlių konteinerio.

Remonto darbai bus finansuojami Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšomis.

Remontuojamų dangų plotas – apie tūkstantis kvadratinių metrų. Preliminari kaina – 95 tūkst. eurų. Planuojama, kad darbai truks pusantro arba du mėnesius.

Remontuojant šaligatvius medžiai nebus kertami. Atvirkščiai, bus suformuotos salelės aplink medžių šaknis, taip siekiant jas apsaugoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

julija

Prie namo Nr. 17 , ties Sausio gatves butinai reikia zymeti pereja ,nes cia yra didelis pesciuju judejimas , vaikai eina i mokykla , automobiliai stoviniuoja ant perejos , ne visi praleidzia pesciuosius , nes siems nera jokio zenklo .Si sankryza viena avaringiausiu . .

Anonimas

100% iskirs medzius vel.. Daugiau nieko nemoka + po poros metu vel reikes remontuoti

Anonimas

šaligatvio danga yra blogos būklės - net nuotruakoej matome kad šaligatvis geros buels, bet reikia tik perkloti, sutvarkyti pagrindus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS