Šaligatvių remontui trūksta lėšų | kl.lt

ŠALIGATVIŲ REMONTUI TRŪKSTA LĖŠŲ

Uostamiesčio šaligatvių tvarkymui reikėtų dvigubai didesnės sumos pinigų, nei yra skiriama šiuo metu. Prasčiausia situacija yra vadinamuosiuose naujuosiuose rajonuose.

Šiais metais Klaipėdos šaligatvių remontui buvo skirta 355 tūkst. litų. Didžioji dalis lėšų – 310 tūkst. litų – buvo gauta iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos. 45 tūkst. litų skirta iš miesto biudžeto.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova pasakojo, kad pastarosios lėšos jau beveik panaudotos.
74 tūkst. litų liko iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos skirtų pinigų.

I.Nachčiunova pabrėžė, kad šias lėšas bus spėta įsisavinti.

"Tai nėra didelė suma. Sugebėsime laiku ją panaudoti", – tvirtino pavaduotoja.

Dabar uostamiestyje yra suremontuota 2 567 kv. metrai šaligatvių. Daugiausia lėšų šiemet buvo skirta Turistų, Žvejų gatvių šaligatvių remontui. Jų atnaujinimo darbai jau baigti ir prie Žvejų rūmų.

I.Nachčiunova pasakojo, kad uostamiesčio šaligatvių būklė yra prasta – ypač naujuose rajonuose. Šiuose miesto taškuose galima pastebėti daug išsiklaipiusių plytelių.

"Reikėtų du kartus daugiau lėšų, kad galėtume viską suremontuoti. Tačiau  šaligatviams tvarkyti jau ne vienus metus gauname panašią sumą pinigų", – pasakojo pavaduotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mažiau

mėtykite netikusiems užsieniniams sodinukams(700Lt.1vnt)vietoje nukirstų daugiamečių medžių miesto gatvėse.Kaip mat sutaupysit.

ir

prie meno mokyklos ir Taikos pr.,maža atkrpėle Tilžės gatvėja kojos galį susilaužyti ir taip toliau, vaikšiokit,žiurėkit o ne sedėkit

mečys

ir Darželio gatvė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS