Savaitgalį – galimybė pasiruošti Kalėdoms be streso | kl.lt

SAVAITGALĮ – GALIMYBĖ PASIRUOŠTI KALĖDOMS BE STRESO

  • 3

Iki Kalėdų likus vos mažiau nei mėnesiui pasiruošimas gražiausioms metų šventėms pradeda įgauti vis didesnį pagreitį. Jau šį savaitgalį klaipėdiečiai ir miesto svečiai turės viliojančią galimybę pasinerti į šventinį žiemišką šurmulį ir jau dabar pasiruošti Kalėdoms bei laukti jų be streso.

Šeštadienį startuosiančios parodos „Kalėdos be streso 2019“ metu po „Švyturio“ arenos stogu bus galima rasti visko, ko tik gali prireikti ruošiantis Kalėdoms, net ir galimybę atlikti gerą darbą. Smagiai praleisti laiką galės ir mažieji žiemos švenčių mylėtojai – vaikai.

Šventinė atmosfera ir originalios dovanos

Gražiausioms žiemos šventėms beldžiant į duris, parduotuves užplūsta minios žmonių, ieškančių kalėdinių dovanų savo artimiesiems.

Iki Kalėdų liekant vis mažiau laiko, o pasiruošimui joms vis intensyvėjant, neretam šis procecas ima kelti stresą, todėl jau antrus metu iš eilės klaipėdiečiai bei mesto svečiai šventėms kviečiami pasirengti jau pirmosiomis gruodžio dienomis ir didžiųjų švenčių laukti be streso, o su džiugesiu ir nekantrumu. Išvengti paskutinės minutės dovanų paieškų karštinės šį savaitgalį „Švyturio“ arenoje kvies paroda „Kalėdos be streso 2019“.

„Parodoje bus galima rasti daug puikių, o svarbiausia – unikalių ir originalių dovanų, kurios nudžiugins net ir išrankiausią žmogų. Parodos dalyviai siūlys išskirtinių ir įsimintinų kalėdinių idėjų visumą iki menkiausių smulkmenų. Čia bus galima pajusti žiemos švenčių atmosferą ir kalėdinę nuotaiką visiškai nemokamai“, – šeštadienį ir sekmadienį vyksiantį renginį apibūdino parodos organizatoriai.

Įdomu – visai šeimai

Iš anksto ruoštis Kalėdoms ir vienoje vietoje viską, ko gali prireikti žiemos šventėms, atrasti kviečianti paroda šiemet rengiamą antrą kartą. Pastebima, kad „Kalėdos be streso 2019“ – vienintelis toks koncentruotas kalėdinės tematikos renginys Klaipėdoje, siūlantis plačiausią didžiosioms metų šventėms skirtą asortimentą.

Šeštadienį ir sekmadienį „Švyturio“ arena iš tiesų primins Kalėdų Senelio dovanų dirbtuves, mat parodos dalyviai ruošia ypač platų asortimentą. Renginio metu bus galima įsigyti kalėdinių dovanų ir atributikos, tautodailės gaminių, grožio produktų, stiliaus ir mados detalių, tekstilės ir aprangos gaminių, šventinių paslaugų paketų, papuošalų, namų dekoro ir interjero elementų, skanėstų, kvapų kompozicijų.

Šventinė paroda ypač lauks ir pačių didžiausių žiemos švenčių mylėtojų – vaikų. Dvi renginio dienas veiks speciali vaikų zona, kur mažieji galės smagiai leisti laiką ir šėlti su profesionaliais animatoriais.

Taigi, „Kalėdos be streso 2019“ gali tapti puikia proga vienu šūviu nušauti du zuikius – smagiai praleisti laiką su šeima bei be įtampos pasiruošti šventėms.

Kvies geriems darbams

Kalėdos – stebuklų ir gerų darbų metas, tad šventinės parodos dalyviai šiemet bus kviečiami ne pasirūpinti originaliomis ir išskirtinėmis dovanomis savo artimiesiems, bet ir prisidėti prie kilnaus tikslo, atlikti gerą darbą, dalyvauti socialinėje akcijoje, kurios dalyviai –Klaipėdos socialinių paslaugų centro „Danė“ lankytojai.

Pastebima, kad dažnai į centrą užsukantieji pripažįsta, kad jaučia socialinę atskirtį, kuri sustiprina išgyvenamą vienatvės jausmą. Dienos centre suaugę bei senjorai susiburia ir bendros veiklos imasi tam, kad jaustųsi reikalingi, svarbūs bei prasmingai leistų laiką. Jie užsiima įvairia veikla: rankdarbiais iš molio, siuvinėjimu, mezgimu, įvairių dekoracijų gamyba.

Parodoje bus galima įsigyti specialiai šiam renginiui socialinių paslaugų centro lankytojų kruopščiai ir su meile pagamintus darbelius ir taip paremti turiningą centro bei jo lankytojų veiklą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Stresas tik mugėse

Dovanas renku, ruošiu tikrai ne mugių metu. Užknisot su tomis reklamomis. Kiekvienoje mugėje- tie patys iki skausmo pažįstami ir pabodę daiktai... Taigi, norite streso, nuovargio, tuščio, nereikalingo išlaidavimo- pirmyn į areną.

man Kalėdos patinka

Bet jau baigiat užknisti su tom eglutėmis, papuošimais ir dovanų pirkimais lapkritį.

gyventoja

paruoškite savo sielą vidų Kristaus gimimui o tie blizgučiai beverčiai tik biznis prekybininkams prasideda Adventas susikaupimo pastininko metas gėriau čia kreipkime dėmesį daugiau naudos nei tos dovanos irvisi kiti niekai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS