Seime įkurta Neringos miesto bičiulių parlamentinė grupė | kl.lt

SEIME ĮKURTA NERINGOS MIESTO BIČIULIŲ PARLAMENTINĖ GRUPĖ

  • 1

Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis gražios sukakties proga pasveikino kurorte viešintį Lietuvos Respublikos Seimo narį, Neringos miesto bičiulių parlamentinės grupės iniciatorių, socialdemokratą Arvydą Mockų.

Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis gražios sukakties proga pasveikino kurorte viešintį Lietuvos Respublikos Seimo narį, Neringos miesto bičiulių parlamentinės grupės iniciatorių, socialdemokratą Arvydą Mockų.

Nuolatinis kurorto svečias pirmąją vasario savaitę į Neringą atvyko išbandyti poledinės žūklės bei, kaip pabrėžė, pabūti ten kur gera. Tai, kad A. Mockus yra sausio mėnesį įregistruotos Neringos bičiulių parlamentinės grupės iniciatorius, atvedė Seimo narį ir į kurorto mero D. Jasaičio kabinetą.

Susitikimo metu aptarti šiuo metu Neringai ir jos bendruomenei aktualiausi klausimai bei parlamentinės grupės veikla.

Vos prieš kelias savaites įkurta grupė šiandien vienija jau septyniolika parlamentarų. Ir kaip pastebi A. Mockus, šis skaičius nėra galutinis.

Kaip teigė savivaldybės meras D. Jasaitis, džiugu, kad pagaliau pavyko įgyvendinti ne vienerius metus brandintą idėją.  „Apie tokios grupės iniciavimą buvo galvojama ne vienerius metus. Idėja auginta ir prieš tai buvusių merų. Tikiuosi, kad ši grupė suteiks progą Seimo nariams geriau įsigilinti į neringiškiams aktualius klausimus bei prisijungti prie Neringos vardo garsinimo“, - kalbėjo meras D. Jasaitis, prisidėjęs prie šio sambūrio atsiradimo. 

Neringos miesto bičiulių parlamentinei grupei pirmininkauja A. Mockus, jo pavaduotojas opozicinio Liberalų sąjūdžio vadovas Eligijus Masiulis.

„Sieksime įsigilinti į problemas. Neringa ir Kuršių nerija yra išskirtinė savo gamta, kraštovaizdžiu. Tam, kad būtų tinkamai išnaudotos visos šio krašto galimybės, gamtosauga turi būti derinama su kurorto vystymu taip, kad čia gerai jaustųsi tiek gyventojas, tiek svečias“, - teigė A. Mockus.

Kaip pasakojo parlamentaras, pomėgiu ilsėtis Neringoje jis stengiasi užkrėsti ir kitus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

meilė

Neringai ir kompetencija telydi kiekvieną tos draugijos žingsnį kuo mažiau automobilizmo ir kitokių civilizacijos invazijų į šį gamtos šedevrą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS