Senojo restorano „Klaipėda“ vietoje - moderni salė renginiams | kl.lt

SENOJO RESTORANO "KLAIPĖDA" VIETOJE - MODERNI SALĖ RENGINIAMS

Viešbutyje "Amberton Klaipėda" netrukus bus atnaujinta salė, kurią planuojama naudoti gyvo garso koncertams, spektakliams bei kitiems puikios akustikos bei vaizdinio apipavidalinimo reikalaujantiems renginiams.

Jau kurį laiką viešbučio antrajame aukšte buvusiame senajame "Klaipėdos" restorane verda darbas: keičiamos lubos, sienos, grindys, naujai įrengiama scena.

Tikimasi, kad ši vieta taps universalia sale įvairiausiems renginiams.

Ją numatoma modifikuoti pagal poreikį. 300 vietų salė, kurioje žiūrovai sėdės tartum savotiškame amfiteatre, bus naudojama spektakliams arba akustiniams koncertams rengti.

Įmanomas ir kitas salės vaizdas – su staliukais. Tada ji įgaus kabareto ar net restorano pavidalą. Didelė virtuvė leis čia pat rengti ir banketus.

Išnešus visus stalus ir kėdes, tuščioje erdvėje ketinama daryti šokių ar jaunimo muzikos pristatymus. Tikimasi, kad čia tilps iki tūkstančio žmonių.

Dabar remontuojamoje salėje žadama įrengti modernią apšvietimo techniką. Rekonstrukcijos metu naudojamos medžiagos, kurios leis joje sukurti labai gerą akustiką.

Ant scenos planuojama įrengti didžiulį aukštos kokybės "Led" ekraną. Jis turėtų gelbėti rodant spektaklius, keičiant vizualias dekoracijas. Scenos dydis taip pat turėtų kisti pagal poreikius.

Jau po poros savaičių moderniai atnaujintoje salėje suplanuoti pirmieji renginiai. Iki Naujųjų metų klaipėdiečiai turėtų pajusti, kad mieste atsirado naujas kultūrinių renginių traukos centras.

Salės rekonstrukciją sumanęs ir jos direktoriumi tapęs Ričardas Pinikas tikino, kad tai nebus tik elitinių, itin brangių renginių vieta. Jo siekis – organizuoti kuo įvairesnius renginius, kuriuose galėtų lankytis ir suaugę klaipėdiečiai, ir jų vaikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O Aš supratau

A.Žigaitytė: taip ir nesupratau, kodėl mane veja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS