Šilutės plente – darbų įkarštis | kl.lt

ŠILUTĖS PLENTE – DARBŲ ĮKARŠTIS

  • 6

Beveik pasiekta darbų pusiaukelė Šilutės plente. Darbai šiuo metu tvarkomoje arterijos dalyje artėja prie pabaigos, netrukus bus keliamasi į kitą kelio pusę. Numatoma, kad rudenį gyventojus pasitiks ir baigta rekonstruoti Sendvario žiedinė sankryža.

Šilutės plento ruože nuo vadinamojo Sendvario žiedo iki Kauno gatvės darbai juda tikslo link.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas teigė, kad, kaip ir planuota, šiuo metu atliekamas remontas bus baigtas iki birželio vidurio, tuomet bus persikelta į kitą gatvės pusę.

Visai darbai turėtų finišuoti iki rudens.

Šiuo metu baigiami perkelti inžineriniai tinklai. Šis procesas užtruko šiek tiek ilgiau, nei planuota, nes kabelių – ypač daug. Be to, teko perkasti ir dalį Kauno gatvės. Šiuos darbus numatoma pabaigti per šią savaitę.

Šilutės plento ruože nuo Sendvario žiedo iki Paryžiaus Komunos gatvės jau paklota kelio danga, sumontuoti kelio bortai, liko pakloti asfaltą dalyje iki Kauno gatvės.

Atlikus visas šias užduotis, kaip minėta, rangovai dirbti persikels į kitą arterijos pusę. Bus dirbama tame pačiame ruože, tačiau tikimasi, kad čia gatvės remontas vyks greičiau, mat turėtų būti mažiau inžinerinių tinklų.

Pasak V.Švedo, bus stengiamasi darbus pabaigti iki rugsėjo pradžios.

Tikslo link juda ir Sendvario žiedinės sankryžos rekonstrukcija. Jau šią savaitę ten bus klojama kelio danga.

Vėliau, Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo teigimu, lauks didysis iššūkis – sankryžą sujungti su visomis gatvėmis ir atlikti darbus, leisiančius eismą pasikeitusia sankryža.

Teigiama, kad tą padaryti bus tikrai nelengva, mat baigiamųjų darbų metu nebus galima stabdyti eismo, o gatvė – judri. Todėl rangovai planuoja dirbti ne piko metu arba naktį.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Hm

Keista, kodėl darbai vyksta tik viena pamaina. Darbininkai neskuba, kloja šaligatvio plyteles ir pan., o miestas dūsta kamščiuose jau kelis mėnesius. Mano galva, tvarkant tokią judrią gatvę, darbai turėtų vykti nuo aušros iki sutemos, dviem pamainom ir savaitgaliais. Ir tik nesakykit, kad nėra pinigų!

rr

Turbut normaliausiai vykstantis projektas , turiu omeny paskutiniji rangova. Gerai dirba.

Jei šilutės pl 24 namas nesubyrės

nuo to kelio tvarkymo( vibraciniu būdu trombuojama kelio danga prieš asfaltavimą) - bus gerai. Trūkinėjančios sienos ir lubos tai valdiškoms akims yra visiškas nulis ne ne valdiškas namas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS