Skiepų autobusiukas Klaipėdoje – Vingio gatvėje | kl.lt

SKIEPŲ AUTOBUSIUKAS KLAIPĖDOJE – VINGIO GATVĖJE

  • 23

Klaipėdos skiepų autobusiukas ketvirtadienį atvyksta į Vingio gatvę ir norinčiųjų pasiskiepyti lauks aikštelėje prie parduotuvės „Rimi“ ( Vingio g. 31). Norintys pasiskiepyti nuo COVID-19 gyventojai kviečiami atvykti nuo 16 iki 19 val. Išankstinės registracijos nereikia, užtenka turėti asmens dokumentą.

Bus skiepijama „Janssen“ vakcina – jos pakanka vienos dozės, tad planuoti laiko antram skiepui nereikia. Šia vakcina gali būti skiepijami gyventojai nuo 18 metų.

Mobilus autobusiukas – tai skiepijimo veiklai pritaikytas greitosios pagalbos automobilis, kuriame užtikrinamos visos saugumo ir higienos sąlygos, reguliari dezinfekcija. Skiepijimo komandą pastebėti bus nesunku – šalia greitosios automobilio bus pastatytas ir informacinis stendas. Skiepų autobusiuke Klaipėdoje jau pasiskiepijo 600 gyventojų.

Tolimesnės skiepų autobusiuko buvimo vietos ir datos bus paskelbtos atskirai. Sekite informaciją Savivaldybės interneto tinklapyje www.klaipeda.lt.

Norinčiųjų pasiskiepyti nuo COVID-19 taip pat nuolat laukia Vakcinacijos centras (Kretingos g. 36). Pasiskiepyti nuo COVID-19 Vakcinacijos centre galima iš anksto užsiregistravus internete koronastop.lt arba Karštosios linijos tel. 1808. Skiepijimas be išankstinės registracijos Klaipėdos vakcinacijos centre organizuojamas darbo dienomis nuo 13 iki 15 val., ketvirtadieniais – visą dieną.

Vakcinacijos centro darbo laikas:

Pirmadieniais – penktadieniais: 8-20 val.

Šeštadieniais: 9-12 val.

Sekmadieniais: nedarbo diena.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

ten

Visus vakserius išsiųsti į Šiaurės korėją. Jie iš ten, kartu su šios valstybės vadovu, galėtų pravest prievartinių skiepų kampaniją Lietuvoje. (gerus turit mokytojus). Stalinas, Hitleris, Mengelė ir t.t.

Lauris

Jus juozai galvokite apie save o ne apie visa tauta. As daug turiu pazystamu kurie pries tas vakcinas ce yra korupcijos ismislai kad butu paskiepiti visi jau yra ruosemi dokumentai skiepitojus duoti i teisma .

klaipėdietis

GREITAI IR PER ..BARBORĄ,, GALĖSIM PASISKIEPYTI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS