Sporto salė Melnragėje pasikeis neatpažįstamai | kl.lt

SPORTO SALĖ MELNRAGĖJE PASIKEIS NEATPAŽĮSTAMAI

Aiškėja, kaip ateityje atrodys administraciniu pastatu virsianti Melnragėje esanti sporto salė. Planuojama, kad keturių aukštų pastato statybos bus baigtos 2022 m.

Burių g. 5 esančio sporto paskirties pastato laukia nemenki pokyčiai.

Jau galima pamatyti, kaip atrodys rekonstravus sporto salę atsirasiantis administracinės paskirties pastatas, kurio statytoja – bendrovė "Klaipėdos nafta".

"Planuojama, kad būsimas "Klaipėdos naftos" administracinis pastatas savo tūriu ir masteliu atkartos netoliese stovinčias cilindro formos naftos produktų talpykles", – teigė bendrovės Teisės ir administravimo direktorius Rytis Valūnas.

Anot jo, numatoma statyti keturių aukštų maždaug 2,5 tūkst. kv. m ploto pastatą, kuriame bus įkurta 130–140 darbo vietų.

Greta pastato suplanuota maždaug 150 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Viešai pateikiamoje projektą rengiančios bendrovės "Eksploit" medžiagoje teigiama, kad pastate numatomos ne tik biurų erdvės, bet ir konferencijų salės, valgykla, poilsio zona ir pan. Taip pat planuojama stogo terasa.

Visas pastatas bus pritaikytas žmonėms su negalia.

Šio mėnesio pabaigoje Klaipėdos savivaldybėje projektiniai pasiūlymai bus aptariami su visuomenės atstovais.

R.Valūno teigimu, per vasarą planuojama atlikti viešą konkursą statybas vykdysiančio generalinio rangovo paslaugoms pirkti, o rudenį jau tikimasi turėti generalinį statybų rangovą.

"Jei viskas klostysis sklandžiai, statybos turėtų būti baigtos 2022 m. pirmąjį ketvirtį", – dėstė bendrovės atstovas.

Kiek gali kainuoti modernaus pastato statyba, kol kas neatskleidžiama.

"Investicijų suma yra numatyta išsamiai atlikus rinkos tyrimą. Apie tai daugiau informacijos galėsime pateikti išrinkus statybų rangovą. Skelbdami konkursą generaliniam rangovui pasirinkti, tikimės sulaukti ekonomiškai naudingiausio pasiūlymo ir kuo didesnio konkurso dalyvių aktyvumo", – paaiškino R.Valūnas.

GALERIJA

  • Sporto salė Melnragėje pasikeis neatpažįstamai
"Eksploit" vizualizacija
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

jis

bet tai aš jūsų nesuprantu... kokio velnio čia kliedite apie atostogas pramoninėje teritorijoje? Čia rimti vyrai dirba, pinigus Lietuvai neša, o vietoje verslo ir darbo vietų norintiems veltėdžiauti ir statytis palapines ir pliažą darytis- jūsų vieta paplūdimyje ant smėliuko, Prašymas- ko nesuprantate nesikiškite. jei labai noras yra paatostogauti pramoninėse teritorijose- yra Dumpiai, ten girdėjau gydomo purvo vonios yra.

raus

liberastomasonai babelio boksta stato

Kad tvarko

tai gerai. Tik kad tvarko vėl kažkaip kreivai. Galėtumėt iš Vilniaus pasižiūrėti kaip turi būti daromi virsmai mieste - ten vyko didelis projektų konkursas Vokiečių g. renovacijai. Pasižiūrėjus visi projektai padaryti atidžiai juos taikant prie augmenijos, senamiesčio, aplinkos stiliaus ir t.t. Vistik tarptautinė komisija nepatvirtino nei vieno projekto sakydami kad lygtai neblogi bet silpni. Mūsų mieste belieka apgailestauti kad projektuojama ne tik kad netausojant ir nepuoselėjant aplinkos, bet net velniai žino kaip lipdant stakanus ir korobkes kur papuola ir svarbiausia, centrinėse reprezentacinėse vietose. Nesijaučia jokio klaipėdiškumo ar išradingo racionalumo ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS