Startuoja produktų iš Naujojo turgaus pristatymo į namus paslauga | kl.lt

STARTUOJA PRODUKTŲ IŠ NAUJOJO TURGAUS PRISTATYMO Į NAMUS PASLAUGA

  • 9

Koronaviruso karantinas gyventojus išmokė rečiau lankytis prekybos centruose ar net apsirūpinti produktais neiškeliant kojos iš namų. Naujasis turgus irgi prisijungė prie nuotolinio klientų aptarnavimo – nuo pirmadienio, vasario 15 d., klaipėdiečiai galės užsisakyti turgavietės prekių, kurios bus pristatytos į namus.

„Kai atlikome pirkėjų apklausą, buvo pasisakančių, kad turgavietėje praverstų produktų pristatymo ar nešikų paslauga, nes kartais pirkinių krepšiai su vaisiais, daržovėmis, mėsos produktais būna sunkūs, sveriantys dešimt ir daugiau kilogramų. Matyt, rinkos poreikius studijuojame ne tik mes, nes pernai išvežiojamojo verslo atstovai pasiūlė mums bendradarbiauti, pristatė savo patirtį. Dabar kartu bandysime įgyvendinti principą: jei žmogus neateina į turgų, turgus gali ateiti pas jį į namus“, – su šypsena apie naujovę kalbėjo Viačeslavas Karmanovas, bendrovės „Naujasis turgus“ direktorius.

Kaip ir kitose prekių užsakymo platformose, klientai turi į išmanųjį telefoną parsisiųsti programėlę „Bazzarr Delivery“, išsirinkti prekes, suformuoti ir apmokėti užsakymą, pasirinkti pristatymo datą, laiką. Beliks nustatytą dieną sulaukti kurjerio su geidžiamų prekių paketu.

„Prekių pristatymas iš turgavietės į namus Lietuvoje nėra nauja paslauga. Ji jau kelis mėnesius teikiama Vilniuje ir Kaune. Šiuo metu užsakymų mūsų platforma naudojasi virš 4 tūkst. žmonių, o aktyvių pirkėjų yra apie 3 tūkst. Galime atvežti prekes jau kitą dieną po užsakymo arba vėliau, kaip nurodys pirkėjas“, – pasakojo Marius Verikas, „Bazzarr Delivery“ paslaugų sistemos vadovas.

Pristatomų prekių kainos identiškos kaip ir turgavietėje. Jeigu užsakymo suma didesnė nei 49 eurai, klientui už pristatymą mokėti nereikia. Jei suma mažesnė, pristatymas kainuoja iki 3 eurų.

Rasti savo mėgstamą prekę irgi neturėtų būti sudėtinga. Jei Naujojo turgaus pirkėjai žino savo pardavėjo vardą ar ūkio pavadinimą, prekių pasirinkimo programėlėje jį ir ras.

„Ir kituose miestuose mes dirbame tokiu pat principu: pavadinimuose yra „Kristinos kiaulienos skyrelis“, „Linos daržovės ir vaisiai“. Kaip žmonės įpratę turguje bendrauti, vadinti vieni kitus vardais, tokiais pavadinimais mes ir dedame į katalogą prekes“, – aiškino M.Verikas.

Pasak paslaugos teikėjo, su Naujojo turgaus populiariausių produktų pardavėjais sutartys yra sudarytos, dar su keliais derinamos. Tad mėsos produktus, vaisius, daržoves, naminius kiaušinius ar kitas tradicines gėrybes iš šios turgavietės jau galima užsisakyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

to Pagarba

taip, tvarkosi:D).Gražios atremontuotos prekybos ,,kabinos" stovi tuščios o vietoje lietuviškų žemės ūkio produktų lenkiškas ,,širpotriebas" iš ,,bazių". O vietoje namudininkų-tautodailininkų darbų, rankdarbių - kinietiškai lenkiškas šlamštas. Kur buvę kažkada maži vietų įkainiai? Ar normalu kai turgus pustuštis o žmonės negalėdami įpirkti prekybos vietos iš viso meta daržininkystę ir amatus?

Cha

man seniai tokie pavarde ,,Kaimas" veža ir vargo nematau.Visi žemės ūkio produktai ir mėsa atvažiuoja patys tik užsisakyti reikia prieš 3 dienas. Ar kuo anksčiau tuo geriau.

Anonimas

del manes galetu ir uzdaryti tas aferistu kamaras !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS