Startuoja „Smiltynės perkėlos“ tiesioginiai keltų reisai į Jūrų muziejų | kl.lt

STARTUOJA „SMILTYNĖS PERKĖLOS“ TIESIOGINIAI KELTŲ REISAI Į JŪRŲ MUZIEJŲ

  • 3

Artėjant vasaros sezonui, kai ženkliai pradeda augti poilsiautojų srautai, „Smiltynės perkėla“ jau balandžio 3-iąją atnaujina didelio populiarumo sulaukusius tiesioginius keltų reisus į Jūrų muziejų, kurie bus vykdomi net penkias dienas per savaitę. Taip pat dėl keliaujančiųjų patogumo, atsiranda ir papildomi keltų reisai iš Senosios perkėlos.

Vien praėjusiais metais į Smiltynę perkelta daugiau kaip pustrečio milijono keleivių. Jų srautas pradeda augti tik atšilus orams, o daugiausiai besikeliančiųjų tradiciškai – vasarą, tuomet kiekvieną mėnesį keltais keliauja beveik po pusę milijono žmonių. Tad siekiant užtikrinti sklandų ir patogų keleivių perkėlimą, koreguojami bei pildomi keltų tvarkaraščiai iš Senosios perkėlos. Tuo tarpu Naujosios perkėlos – nesikeičia, čia keltai ir toliau kursuos visą parą.

„Štai, pavyzdžiui, atsiranda papildomas reisas iš Klaipėdos į Smiltynę 10.30 val., o iš Smiltynės į Klaipėdą – 10.45 val. Pirmadieniais ir antradieniais išliks tiesioginis reisas Klaipėda-Smiltynė 11, 13 ir 16 val., o trečiadieniais-sekmadieniais, juos keis reisai į Jūrų muziejų. Taip pat atsiranda nauji reisai 12.30, 15.30, 17.30 val. Klaipėda-Smiltynė.

Papildomi reisai atsiranda dėl šiltėjančių orų ir didėjančio žmonių srauto. Norime, kad keliautojams būtų kuo patogiau“, – teigė Pardavimų ir klientų aptarnavimo direktorė Inga Valutienė.

Bus tiesiogiai keliama į Jūrų muziejų

Jūrų muziejus – viena populiariausių poilsiautojų krypčių. Todėl nuo balandžio 3 d. vėl pradedami vykdyti tiesioginiai reisai į delfinariumą. Į jį kels keltas „Nida“, kuris plauks „trikampio maršrutu“: Senoji perkėla – Smiltynė – Jūrų muziejus. Tiesioginiai reisai į Jūrų muziejų bus vykdomi penkias dienas per savaitę, t. y., nuo trečiadienio iki sekmadienio, keturis kartus per dieną.

Trikampio maršruto (Senoji perkėla-Smiltynė-Jūrų muziejus) tvarkaraštis trečiadieniais-sekmadieniais

Iš Klaipėdos į Smiltynę

1100

1300

1400

1600

Iš Smiltynės į Jūrų muziejų

1115

1315

1415

1615

Iš Jūrų muziejaus į Klaipėdą

1130

1330

1430

1630

„Lietuvos jūrų muziejus šiemet švenčia 40-metį ir itin džiaugiasi, kad jubiliejinį sezoną pradeda ne tik mėnesiu anksčiau nei įprastai, bet ir patogiu tiesioginiu keltu. Kelte „Nida“ eksponuojama ir nauja Jūrų muziejaus paroda, pristatanti atsinaujinusias ekspozicijas. Iki vasaros muziejus dirbs su dviem išeiginėmis – pirmadienį ir antradienį, o vasarą nedirbs tik pirmadieniais. Jubiliejinis sezonas žada būti itin turtingas renginių ir parodų“, – sakė Jūrų muziejaus Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vedėja Nika Puteikienė.

Bilieto kaina į Jūrų muziejų vienam keleiviui į abi puses kainuos tiek pat, kaip ir į Smiltynę – 1 euras. Ta pati kaina taikoma ir keliaujantiems dviračiu. Sudarant kelto grafiką, atsižvelgta į delfinų pasirodymų laiką.

Primename, kad visa aktuali informacija, keltų tvarkaraščiai ir bilietų kainos skelbiamos „Smiltynės perkėlos“ interneto svetainėje: www.keltas.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Iš naujosios atnaujinkite

Kodėl nebekelia į jachtklubą ir muziejų iš naujosios perkėlos ? Publika pageidauja. Ypač patogu buvo šeimoms su dviračiais. Mažieji neįvažiuoja dviračiais į statų kalną, o nuo jachtklubo, - idealios sąlygos.

Naujoji perkėla

Artėjant vasaros sezonui, kai ženkliai pradeda augti poilsiautojų srautai, „Smiltynės perkėla“... turi rimtos problemos su antra perkelą, kur visiškai sustojo remonto darbai - noresi informacijos.

Rasa

Iki muziejaus 1€

SUSIJUSIOS NAUJIENOS