Statybininkai užtvėrė Pempininkų aikštės šaligatvį | kl.lt

STATYBININKAI UŽTVĖRĖ PEMPININKŲ AIKŠTĖS ŠALIGATVĮ

Pempininkų aikštės remontas trukdo pėstiesiems. Praėjusią savaitę dėl įsibėgėjusių darbų klaipėdiečiai buvo priversti žingsniuoti ne jiems skirtu šaligatviu, o veja.

Kai kuriems gyventojams kelia nerimą tai, kad po kelių savaičių pėsčiųjų taku tapęs plotas daugiau nesužaliuos.

Įsibėgėjęs vienos uostamiesčio aikščių remontas ne visiems klaipėdiečiams kelia džiaugsmą.

Praėjusią savaitę Pempininkų aikštę naujinantys darbininkai kiek išplėtė savo darbo vietos ribas ir, sustatę atitvarus, pasiglemžė dalį šaligatvio.

Todėl šioje vietoje kurį laiką gyventojams teko vaikščioti žole.

"Žmonių kasdien ten praeina nemažai. Po kiek laiko šioje vietoje jokia veja jau nebesužaliuos", – nuogąstavo klaipėdietė Asta.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda taip pat nustebo dėl taip išsiplėtusios aikštės remonto teritorijos.

"Jie turėtų palikti žmonėms takelį, kad šiems nereikėtų eiti per purvą", – pastebėjo L.Dūda.

Pašnekovas patikino, kad apie gyventojus papiktinusią situaciją informuos darbininkus ir šie tvorą patrauks.

Pempininkų aikštės remontas startavo kovo pradžioje. Darbai čia atsieis kiek daugiau nei 300 tūkst. eurų. Rekonstrukcijos sulauks ne tik pati aikštė, bet ir joje esantis fontanas.

Darbų metu bus atnaujinta aikštės danga, želdynai, įrengti mažosios architektūros akcentai, atliktas kapitalinis jau daug metų neveikiančio aikštės fontano įrenginių remontas bei įrengtas jo apšvietimas.

Taip pat bus sutvarkyta aikštės prieigose esanti automobilių stovėjimo aikštelė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Laima

Ir kas čia tokio baisaus atsitiko, o I.Simonaitytės stotelėje išlipus kaip ir kur eiti ? irgi šaligatvis užimtas.Sutvarkys, bus graži Klaipėda.

Astule,

Kai tik darbininkai baigs darbus, kokia talka kaimynu o ir siaip mylinciu miesta suorganizuok- busi laiminga ne tik pati, bet ir miestieciai padekos.

M

klaipėdiete Asta, nebumbėk, džiaukis kad tvarkoma, ataugs ta žolė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS