Švenčių proga nušvito ir paplūdimiai | kl.lt

ŠVENČIŲ PROGA NUŠVITO IR PAPLŪDIMIAI

Šią savaitę turėtų būti užbaigti puošti Antrosios Melnragės ir Smiltynės paplūdimiai, į kuriuos, nepaisant subjurusių orų, vis dar užsuka nemažai lankytojų.

Šventinės, jaukiai žybsinčios lempučių girliandos jau sužibo ant Antrojoje Melnragėje ir Smiltynėje esančių gelbėjimo stočių.

Originaliomis dekoracijomis bei ornamentais papuošti ir pastatų langai.

Anot biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus Virginijaus Urbono, artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems metams, paplūdimių lankytojams norėta sukurti šventinę atmosferą.

"Smiltynės ir Antrosios Melnragės paplūdimius puošiame kasmet. Stengiamės eiti koja kojon su šventėmis ir padovanoti žmonėms kuo daugiau gerų emocijų. Nors lėšų papuošimams turėjome nedaug, šventinę nuotaiką sukurti pavyko. Nupirkome LED lempučių, įvairių spalvų girliandų", – pasakojo V.Urbonas.

Sutemus Antrosios Melnragės ir Smiltynės lankytojai grožisi kerinčiu vaizdu į jūrą, kurią nušviečia galingi žibintai su įmontuotais geltonais filtrais.

"Šiltesnėmis dienomis žmonės vis dar plūsta į paplūdimius. Vakarais įjungiami žibintai, kurie apšviečia ne visumą, o tam tikrą dalį jūros. Šis reginys išties įspūdingas", – teigė įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius.

Dar prieš šventes paplūdimiuose planuota įrengti ir vaikų žaidimų aikštelę, tačiau subjurus orams darbus nutarta atidėti iki pavasario.

GALERIJA

  • Švenčių proga nušvito ir paplūdimiai
  • Švenčių proga nušvito ir paplūdimiai
"Klaipėdos paplūdimių" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

O tualetuose unitazai dar spalvomis nenušvito?..

Rami

Prie Arkos, šalia Biržos tilto auga nemaža eglė. Gal būtų galima ją papuošti šviečiančia girlianda?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS