Šviesoforai uostamiestyje sureguliuoti tinkamai? | kl.lt

ŠVIESOFORAI UOSTAMIESTYJE SUREGULIUOTI TINKAMAI?

Žmonės piktinasi, kad išvažiavus iš prekybos centro aikštelės Liepų gatvėje žalio šviesoforo signalo esą tenka laukti per ilgai, dėl to susidaro automobilių spūstys. Įvairiose miesto sankryžose šviesoforų signalų pasikeitimo laikai sureguliuoti skirtingai, tačiau specialistai tikino, kad per ilgai laukti žalio signalo tikrai netenka.

Liepų gatvėje, išvažiavus iš „Senukų“ parduotuvės stovėjimo aikštelės, sukant į kairę, automobilių eismą padeda reguliuoti šviesoforas.

Kaip teigė klaipėdietis, vakarais prie šio šviesoforo laukti užsidegančios žalios šviesos tenka iki 15 minučių.

Įmonės „Klaipėdos paslaugos“ Apšvietimo ir eismo valdymo skyriaus vedėjas Mindaugas Vasiliauskas tikino, kad pranešimas apie šį nusiskundimą buvo gautas, tačiau, pasak jo, šviesoforai veikia tvarkingai.

„Gavę pranešimą, patikrinome, ar šviesoforas veikia tvarkingai, todėl galime patikinti, kad viskas gerai ir 15 minučių laukti tikrai nereikia, pranešimą parašęs žmogus galėjo laukti kelias minutes“, – aiškino M. Vasiliauskas.

Pasak vedėjo, piko metu Liepų gatvės ruože iš šalutinių kelių išvažiuojantys automobiliai kartais žalio šviesoforo signalo turi palaukti ilgiau, bet taip siekiama nesudaryti didelių spūsčių.

„Taip, į Liepų gatvę piko metu, išvažiavus iš parduotuvės aikštelės, reikia ilgiau palaukti žalio signalo, bet taip yra dėl to, kad pagrindinis eismas vyksta Liepų gatve, kai visi gyventojai važiuoja iš ar į darbą, todėl šviesoforas ir veikia trumpiau, kad nesusidarytų didelės spūstys“, – sakė skyriaus vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimui

Čia tikriausiai trolini? :D

Anonimas

Durniai tegul dirba ir reguliuoja. Protingi projektus kuria ir tukstancius pasiima. Nepatinka - nezdinkites is Klaipedos. Priviso visokiu ziurkiu su placiom gerklem paloti.

Profesionalus vairuotojas

Visame Klaipėdos mieste su šviesoforais visiškas balaganas!!! Čia tik vyšnia ant torto ta Liepų gatvė, aš kasdien važinėju Klaipėdos gatvėmis po 200 km per dieną ir net nebenoriu daugiau tęsti vairuotojo karjeros, nes šviesoforai daug kur veikia tragiškai, žmonės įnikę į telefonus, miega, žioplinėja, vairuoti jau niekas nebemoka, o man nuo operatyvumo priklauso uždarbis!!! Kitiems pypsini prie žalio šviesoforo ir tai dar turi naglumo 10 sekundžių nejudėt! Košmaras, statykit daugiau žiedų, paprastas sankryžas darykit, nes prieš 10 metų eismas buvo puikus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS