„Švyturio“ arena šeštadienį skęs nemokamoje mados ir grožio oazėje | kl.lt

"ŠVYTURIO" ARENA ŠEŠTADIENĮ SKĘS NEMOKAMOJE MADOS IR GROŽIO OAZĖJE

  • 1

Naujienų išsiilgusius Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius balandžio 13 dieną, šeštadienį, džiugins mylimiausia mados ir grožio mugė "Design for life".

Ne pirmus metus iš eilės organizuojamas renginys lankytojus kaip visuomet sukvies į "Švyturio" areną, kur nuo 10 iki 17 val. vilios virš 150 gamintojų iš įvairių Lietuvos miestų bei miestelių. Drabužiai, aksesuarai ar interjero detalės namams – po vienu stogu pasitiks tikra įvairovė. Nemokamame renginyje vyks ir specialus madų šou.

Gausa prekybininkų užims visą ,,Švyturio’’ areną

Balandžio 13-osios šeštadienį "Švyturio" arenoje nuo 10 iki 17 valandos bursis nuo gerai šalyje žinomų iki dar neatrastų gamintojų. Prekybininkų skaičius leis pasinerti į tikrą pasirinkimo oazę ir įsigyti gaminių ne tik sau, bet ir artimiesiems, mat užpildyta bus visa arena.

Ieškančius, kaip atnaujinti spintą vilios nuo išskirtinių marškinėlių, kostiumėlių ar suknelių iki paltukų. Pirmenybę teikiantiems grožiui vilios ne tik kosmetikos, bet ir viso kūno grožio priemonių kūrėjai, įvairūs papildų gamintojai. Aksesuarų gerbėjams pasipuošti padės tiek išskirtinės apyrankės, tiek dėmesį pritraukiantys auskarai, sagės ar dirželiai. Aktualijas pateiks ir avalynės bei rankinių gamintojai. Nepamiršti liks ir mažieji. Mamos mugėje savo mažiesiems atras kokybiškų, judesių nevaržančių ir stilingas prekes siūlysiančių gamintojų.

Negana to, mugėje rasite ir aktualijų namams. Namų kvapai, aromatinės žvakės, gėlių kompozicijos, rėmeliai, šviečiančios dekoracijos, pledai, antklodės ir kita lauks savo pirkėjų balandžio 13 dieną.

Žiūrovus žavės pasirodymai scenoje

Atvykusius balandžio 13 d. "Švyturio" arenoje pasitiks ne tik gamintojai, bet ir speciali scena, kurioje vyks pasirodymai. Modelių mokyklos "Bacio studija" auklėtiniai pristatinės pavasario/vasaros sezono aktualijas.

Renginyje aidės muzika, o į mugės šurmulį įsitraukti pakvies renginio vedėjas.

GALERIJA

  • „Švyturio“ arena šeštadienį skęs nemokamoje mados ir grožio oazėje
  • „Švyturio“ arena šeštadienį skęs nemokamoje mados ir grožio oazėje
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

JORĖ

LAUKIU LAUKIU LAUKIU

SUSIJUSIOS NAUJIENOS