Kultūros centre „Žvejų rūmai“ vyks atsinaujinimo diena | kl.lt

KULTŪROS CENTRE „ŽVEJŲ RŪMAI“ VYKS ATSINAUJINIMO DIENA

  • 10

Rudenėjant ir tamsai vis daugiau užimant mūsų laiko, Klaipėdos katalikų bendruomenė kviečia pasisemti šviesos, užkirsti kelią vienišumui ir liūdesiui.

Ateinantį šeštadienį Klaipėdos kultūros centre „Žvejų Rūmai“ vyks ketvirtoji Atsinaujinimo diena, paprastai sutraukianti daugiau kaip tūkstantį dalyvių iš visos Klaipėdos apskrities.

Atsinaujinimo diena – šventė, skirta visiems, ieškantiems atsakymų į svarbius gyvenimo klausimus. Visiems, kurie pavargo ieškoti vieni ir nori būti sustiprinti. Šis renginys – stiprios ir atviros bendruomenės šventė, susitikimų, pokalbių, atradimų diena.

Šis renginys – stiprios ir atviros bendruomenės šventė, susitikimų, pokalbių, atradimų diena.

Šiais metais renginyje, pavadintame „Kur gyveni?”, pranešimus skaitys biblistas, Šventojo Rašto studijas baigęs Romos Biblikumo institute, kunigas Algirdas Akelaitis, daugeliui pažįstamas iš įvairių diskusijų, straipsnių, nagrinėjančių Šventojo Rašto ar maldų vertimo problematiką.

Kitą pranešimą skaitys pirmojo katalikiško vaikų darželio Lietuvoje įkūrėja ir jo vadovė sesuo Viktorija Voidogaitė CC. Sesuo lydi ir ugdo jaunus mokytojus, pasirinkusius atkurti ir tęsti krikščioniškąją pedagogiką Lietuvoje. Jau 15 metų sesė Viktorija eina greta jaunų žmonių, padeda jiems įveikti tikėjimo kelyje pasitaikančias baimes, iššūkius ir netikrumą.

Antrus metus Klaipėdos atsinaujinimo dienos renginį ves aktorė Eglė Jackaitė.

Renginio kulminacija – Šv. Mišios, kurioms vadovaus Telšių vyskupas Kęstutis Kėvalas.

Atsinaujinimo dienos metu giedos jungtinis Klaipėdos, Gargždų, Kretingos šlovintojų choras ir jo vadovė meno vadybininkė, pianistė, vargonininkė Audronė Juozauskaitė.

Šventės dalyvius kareiviška koše vaišins Karinės Jūrų pajėgos, Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų batalionas bei Klaipėdos skautai.

Klaipėdos Atsinaujinimo diena vyks spalio 19 d., šeštadienį, Klaipėdos savivaldybės kultūros centre - „Žvejų rūmai“ .

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

Ačiū redakcijai, kad patikslino renginio vietą.

Anonimas

Gerb.redakcija, PRAŠOM SKUBIAI PATAISYTI KLAIDAS- RENGINYS VYKS ŽVEJŲ RŪMUOSE. (Jūs straipsnyje nurodėte net 3 skirtingas vietas ).

A

Nieko nesupratau. Tai Kur vyks?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS