Tęs atitvaro Manto gatvėje remontą | kl.lt

TĘS ATITVARO MANTO GATVĖJE REMONTĄ

Manto gatvėje eismą vėl trikdo raudonų plytų atitvarą remontuojantys darbininkai. Dėl darbų apribotas transporto priemonių judėjimas arterijos pirma juosta ties viaduku. Numatoma, kad darbai truks iki lapkričio.

Raudonų plytų atitvaras pradėtas remontuoti praėjusių metų pabaigoje. Ištrupėjusios, susidėvėjusios plytos keičiamos naujomis. Darbai buvo organizuojami etapais.

Planuota tvoros remontui išleisti beveik 90 tūkst. eurų. Už tokią sumą darbus pasiūlė atlikti konkursą laimėjusi įmonė.

Tačiau, prasidėjus darbams, paaiškėjo, kad plytų yra ištrupėję daugiau, tad brangiau atsieis ir remontas. Tam žadėta panaudoti sutaupytas lėšas – apie 42 tūkst. eurų.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda atkreipė dėmesį, kad gali prireikti ne visos sumos. Viskas priklausys nuo to, kiek plytų reikės pakeisti.

Likusį, paskutinį tvoros gabaliuką planuojama suremontuoti iki lapkričio.

Paskutinį kartą tvora buvo remontuota prieš daugiau nei penkerius metus. Tada taip pat buvo keičiamos tik tos plytos, kurios labiausiai susidėvėjo.

Seniausios plytos tvoroje sumontuotos prieš maždaug 30 metų.

Specialistai pabrėžė, kad baimintis, jog tvora nuvirs, nereikia. Raudonos plytos yra tik dekoratyvinės. Po jomis yra betoninė siena.

GALERIJA

  • Tęs atitvaro Manto gatvėje remontą
  • Tęs atitvaro Manto gatvėje remontą
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Plytos

Logika paprasta-svarbiausia padaryti(bet kaip),o po to pradėti mąstyti,mat plytų, pasirodo per mažai!Tai gal reikėjo prieš darant apie tai pagalvoti,apskaičiuoti ir tik tada pradėti dirbti,o dabar-vėl remontai be galo,be krašto,vėl dirbtinai keliamas eismo chaosas ir kada baigsis šita betvarkė?!

N

Ką čia rasinejate nesąmones.Nebeturite ką ir apie ką rašyti ,kad apie visokius remontus,atitvaras duobės rasinejate?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS