Tikrino, ar nevaikšto geležinkelio bėgiais – surašyti trys protokolai | kl.lt

TIKRINO, AR NEVAIKŠTO GELEŽINKELIO BĖGIAIS – SURAŠYTI TRYS PROTOKOLAI

  • 2

Vaikščioti bėgiais, kirsti juos neleistinose vietose yra draudžiama, todėl Klaipėdos miesto policijos pareigūnai nuolat rengia priemones, per kurias stebima, ar žmonės prie geležinkelio elgiasi saugiai.

Rugpjūčio 11 d. tokią priemonę prie geležinkelio Malūnininkų g., Klaipėdoje, surengė Klaipėdos miesto bendruomenės ir Jūrų uosto policijos grupės pareigūnai, kartu su Lietuvos transporto saugos administracijos Klaipėdos skyriaus darbuotojais.

Pareigūnai pastebi, kad pėstieji vis dar nesisaugo – vakar įspėta keletas asmenų, kurie, norėdami sutrumpinti kelią, bėgius ketino kirsti neleistinose vietose, dviem asmenims už tokį pažeidimą surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Protokolas surašytas ir vienam vairuotojui, kuris neleistinai naudojosi mobiliuoju telefonu. Taip pat įspėti ir 4 dviratininkai, nedėvėję šalmų ar šviesą atspindinčių liemenių.

Pareigūnai primena, kad už vaikščiojimą bėgiais neleistinose vietose gresia bauda nuo 60 iki 140 eurų. O už daiktų, galinčių trikdyti traukinių eismą, palikimą ant bėgių, už geležinkelio infrastruktūros tyčinį gadinimą numatyta bauda nuo 140 iki 300 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Neturi

ką veikt

klp

Hmmm...vaikscioti gelezinkelio begiais - cia kaip? kaip cirkininkas atsistuoti ant vienos kurios puses ir kaip per lina eiti ar apsizergti kaip garvezis ( nu taip reikia sugebeti, pusiau spagata reikia daryt) ar vis delto "kertant " gelezinkelio begius???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS