Tiltų gatvėje vėl pluša darbininkai | kl.lt

TILTŲ GATVĖJE VĖL PLUŠA DARBININKAI

Tiltų gatvėje vėl pluša darbininkai. Ji jau buvo tvarkoma gegužės pradžioje. Tačiau darbai tęsiasi toliau.

"Tvarkome pačias prasčiausias vietas, kuriose susiformavę nelygumai. Planuojame per porą savaičių. Vienoje, kitoje vietoje esame apsižiūrėję. Truputėlį eismo trikdžių bus, bet nemanau, kad čia didelė problema šiuo metu", – paaiškino savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Pasak jos, darbai buvo specialiai atidėti po Jūros šventės, kad netrukdytų miestiečiams.

Šiuo metu tvarkomos dar vasaros pradžioje su vietos seniūnaičiu apžiūrėtos labiausiai nusidėvėjusios gatvės vietos.

"Viską patvarkyti būtų didelės lėšos. Dabar tvarkome, ką reikia, šiuo metu. Nes vis tiek važiuoja autobusai, ir susidaro provėžos, nelygumai, duobės", – teigė I.Šakalienė.

Miesto tvarkymo skyriaus vadovė sako, kad Tiltų gatvę tenka taisyti nuolat.

"Iš tikrųjų vargstame mes su ta gatve. Nesibaigiantis darbas. Kiekvienais metais tvarkome. Kada nors, matyt, ateis laikas, kai reikės kapitalinių sprendimų", – kalbėjo I.Šakalienė.

Sunkus transportas ardo ne tik gatvę, bet ir čia pat esantį Biržos tiltą. Ekspertai yra rekomendavę jį palikti tik pėstiesiems ir lengvosioms mašinoms. Tačiau tai sukeltų problemų organizuojant viešąjį transportą. Tad kol kas buvo apsiribota greičio ribojimu.

GALERIJA

  • Tiltų gatvėje vėl pluša darbininkai
  • Tiltų gatvėje vėl pluša darbininkai
  • Tiltų gatvėje vėl pluša darbininkai
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

"zalias tinklas"

Is serijos,- "(J)ekspertai" rekomendavo Baltijos k.t.pastata,Uosto g."Locmano" nama,Policijos pastata,dabar jau ir Pasta,Laikrodziu Muzieju ...UZTRAUKTI zaliu plastmasiniu tinklu(tautine spalva gi). "(J)eskepertai" dasikase ir prie centrines Montes-Tiltu gatves,bandys patikrinta "pastmasini ZALIA(tautine spalva gi) tinkla,"uztrauks"!?,gatve (vaziuiti draudziama,lai skraido,vot) !? P.S ...,skubiai 3-ia "projekta"(kuo brangesni),garazui !?,miesto centre, "(J)jekspertai" ,reikomendavo!? kisti po zeme,NEREIKS ZALIO TINKLO,po metu ... !!!???

>

Manau,Klaipedoje tech.prieziuros darbai buvo?Ar patikrinti-prakontroliuoti grunto tech.savybes,sutankinimo,suliniu technologine paskirtis,ju montavimo-sandarumo lygis,auksciu atitikimas kelio dangai,kelio pagrindas-dangos tech,parametrai,nuolydziai, ... !? P.S Zurnaliste,jei specializuojasi tokiam darbe,galetu pasikelti projektus,tech,salygas,medziagu specifikacijas,atliktu darbu patikros priemimo aktus(nuotraukas) .... pamatyti FAKTA(sudedamaja medziagu dali), ....

papildau

dar papildysiu tekdavo senamiestyje ardyti grindyni tai visur dedavo ant smelio bet smelis specialus dabar neatsimenu tas buvo senai niekur nebuvo betono
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS