Uostamiesčio gatvėse jau pluša darbininkai | kl.lt

UOSTAMIESČIO GATVĖSE JAU PLUŠA DARBININKAI

Jurginų gatvės gyventojams kasdien tenka vaikščioti duobėtais ir suskeldėjusiais šaligatviais. Anot žmonių, gatvė ir šaligatviai buvo išardyti klojant vandentiekio vamzdžius. Darbininkams pasišalinus gatvė taip ir liko nesutvarkyta.

Klaipėdiečiai guodžiasi jau pusmetį laukiantys, kol bus sutvarkyta Jurginų gatvė.

"Pernai rudenį gatvėje buvo keičiami vandentiekio vamzdžiai. Šiuo metu šaligatviais beveik neįmanoma važiuoti riedučiais, mamos stumdamos vežimėlius taip pat susiduria su sunkumais. Neįgaliesiems judėti šaligatviu itin sudėtinga. Nuo nevalytų šaligatvių nuolat kyla ir dulkės. Gatvė sugadinta", – apgailestavo klaipėdietė.

Gyventojai skundžiasi ne tik purvina, dulkėta šaligatvių danga, bet ir duobėmis nusėta gatve.

Jau kurį laiką ji tapo tikru vairuotojų ir miestiečių kantrybės išbandymu.

"Duobėta gatve važiuojančios transporto priemonės kelia triukšmą. Sukelta vibracija ardo namų konstrukcijas. Po lietaus gatvėje ir ant šaligatvių susidaro didžiulės balos. Pro šalį važiuojantys automobiliai neretai aptaško pėsčiuosius", – piktinosi gyventoja.

Anot klaipėdiečių, kol nebuvo pradėti tiesti vandentiekio vamzdžiai, gatvė buvo tvarkinga, reguliariai valoma.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės, gyventojams nerimauti nereikėtų, mat Jurginų gatvę šiemet planuojama sutvarkyti iš pagrindų.

"Pernai šioje gatvėje darbus vykdė bendrovė "Klaipėdos vanduo". Sutarėme, kad kai kuriose vietose šaligatvio dangos darbuotojai gali neatstatyti, mat jau suplanuota arterijos rekonstrukcija. Šiemet atnaujinsime ištisinę gatvės dangą, šaligatviai bus iškloti trinkelėmis", – kalbėjo N.Vedeikienė.

Tokie pat darbai šiuo metu atliekami ir Šermukšnių gatvėje.

Darbininkai keičia suskeldėjusius, apverktinos būklės šaligatvius. Paprastąjį gatvių remontą taip pat numatyta atlikti ir Gedminų gatvėje.

Nusidėvėjusiai gatvių dangai atnaujinti šiemet skirta per 463 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Verpėjų g.

tas pats Verpėju g. Visa išvagota skersai kai kur jau nuo praėjusių metų, skęstame dulkėse ir duobėse. Išrausė ir dingo. Ilgam. Nei šluota, nei valyta.Liūdniausia tai, kad tai jau tampa įprasta būkle visame mieste.

Rima

Man labai įdomu kada pradės tvarkyti Didžiąją Vandens ir aikštelę šalia jos, nes mes irgi gyvenam dulkėse siaubingose?

hmm

Na šiaip Neniškis visada važiuoja autobusu :) Aš netoli jo gyvenu, tai neteko matyti, kad jis apskritai automobiliu naudotusi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS