Uostamiesčio gatvėse veriasi smegduobės | kl.lt

UOSTAMIESČIO GATVĖSE VERIASI SMEGDUOBĖS

Klaipėdiečiai vis dažniau praneša apie miesto gatvėse atsiveriančias smegduobes. Dar visai neseniai apie pusės metro gylio įduba atsirado Žemaičių, Kauno gatvėse. Šią savaitę vairuotojai pastebėjo dar vieną gilią įgriuvą.

"J.Karoso gatvėje plyti didelė, vis gilėjanti smegduobė. Po liūties ji taps dar pavojingesnė vairuotojams. Gatvė judri, važiuoja nemažai transporto, tad iki nelaimės – tik vienas žingsnis. Problemą būtina išspręsti kuo greičiau", – teigė klaipėdietis vairuotojas.

Kokios priežastys lėmė įgriuvos atsiradimą, kol kas dar neaišku. Dažniausiai smegduobės atsiveria, kai požeminiai vandenys ištirpdo po žeme esantį gipso sluoksnį.

Neretai jų atsiranda ir dėl žmonių veiklos.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus atstovų, specialistai problemą jau įvertino.

Jeigu pasitvirtintų, kad smegduobė atsivėrė dėl gruntinių vandenų ar dėl trūkusio vamzdžio, tvarkymo darbus atliktų bendrovė "Klaipėdos vanduo".

Kitu atveju ją užlyginti turėtų miesto savivaldybės pasamdyti rangovai.

Žadama, jog artimiausiu metu smegduobė bus sutvarkyta.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tikrai

Niekur pasaulyje to nėra.Tiktai Klaipėdoje veriasi smegduobės...Merą ant kryžiaus.Prieš rinkimus žadėjo,kad smegduobių nebus.Būtų ninočka meras,būtų tvarka.Ir kelių remonto nebūtų,ir smarvės ir dulkių.Tegyvuoja N I N O Č K A...

Šiaip

Šiaip, Grubliauskas ne tas žmogus kuris kažką gali nuveikti miesto ir gyventojų labui. Bet perinkot antrai kadencijai, kodėl? Atėjo laikas pasakyti jam sudie ir visai jo komandai.

Pranas Pričkus

Kad lenda "Klaipėdos vandenų" darbo brokas nepergyvenkite, buvęs gen. direktorius L.Makūnas, dabar yra mero patarėjas, patars kaip sutvarkyti, nes pats nesugebėjo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS