Uostamiesčio pareigūnų vykdytos prevencinės priemonės metu – taisyklių pažeidimai | kl.lt

UOSTAMIESČIO PAREIGŪNŲ VYKDYTOS PREVENCINĖS PRIEMONĖS METU – TAISYKLIŲ PAŽEIDIMAI

  • 3

Pirmadienį patrulių rinktinės pareigūnai uostamiestyje vykdė prevencinę priemonę, kurios metu nustatyta 16 kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Taisyklių pažeidėjų gretose atsidūrė vienas asmuo vairavęs automobilį neturėdamas tam teisės. Taip pat sulaikyti du asmenys, viešoje vietoje vartoję galimai narkotines medžiagas. Vienas iš jų buvo sučiuptas Statybininkų prospekte , kitas vaikinas įkliuvo Rambyno g. Pastarasis, 21 metų amžiaus jaunuolis, buvo nubaustas už narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimą. 

Tą patį vakarą, apie 21 val., Smiltelės g., patruliai surašė administracinio nusižengimo protokolą už viešosios tvarkos pažeidimą neblaiviam piliečiui. 3,27 promiles į alkoholio matuoklį įpūtęs vyras už šlapinimąsi viešoje vietoje nubaustas 200 eurų bauda. Viešąją tvarką vyras pažeidžia jau ne pirmą kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Klaipėdietis

Blogai, jeigu patruliavimą, kaip įvykį, reikia aprašyti spaudoje. Tai turėtų būti kasdienybė.

Gana užpakalį trinti

Dažniau galėtumėte pasivaikščioti pėsčiomis miesto užkampiais, statistika būtu gausesnė, ir bardako mažiau.

Pagaliau atsibudo komisarai

Tos visos bėdos ne vakar atsirado, reiktu dažniau tokių priemonių, o ne tada kada jau net vaikų nebesutramdo...aš tik už tokias priemones ir kad jos būtų pastoviai, kam tada tie komisarai reikalingi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS