Uostamiesčio pirtis liko be iškabos | kl.lt

UOSTAMIESČIO PIRTIS LIKO BE IŠKABOS

Klaipėdiečiai sunerimo pamatę, kad nuo Trilapio gatvėje įsikūrusios pirties pastato dingo iškaba. Nors miestiečiai būgštauja, kad įstaigą ruošiamasi uždaryti, tačiau jos vadovas pabrėžė, kad taip nenutiks.

Užkliuvo kontrolieriams

Miestiečiai iškabos ant Trilapio gatvėje esančio pastato, kuriame įsikūrusi miesto pirtis, pasigedo prieš kelias dienas. Klaipėdiečiams tai pasirodė keista.

„Nesuprantu, kodėl ji nuimta. Gal pirtis uždaroma?“ – svarstė vienas klaipėdietis.

Pirties direktorius Vytautas Eitmanavičius aiškino, jog priežastis, kodėl  nuo pastato dingo užrašas – labai paprasta.

Pasak jo, apsilankius Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojui, skiriamasis ženklas buvo nukabintas.

„Kontrolierius atvažiavo, nufotografavo ir žadėjo skirti baudą, nes iškaba be leidimo. Prigąsdino, paliko lapą ir sakė laukti, kol paskambins. Nuėmėme ją, kad būtų mažiau rūpesčių“, – tvirtino pirties vadovas.

Versis be iškabos

Pasak V.Eitmanavičiaus, pirties iškaba buvo pakabinta prieš 17 metų, kai įstaigoje dirbo dar kiti žmonės. Užrašas ant pirties pastato kabėjo iki dabar, nes jokie suderinimai nebuvo reikalingi.

„Mes patys galvojome apie pokyčius. Iškaba nebeatitiko realybės – joje buvo nurodyta, kad pirtyje atliekamas masažas, veikia kirpykla, kurios jau seniai nėra“, – pasakojo direktorius.

Vadovas tvirtino, kad kol kas įstaiga versis be iškabos, nes naujos įrengimui paprasčiausiai nėra lėšų.

„Skaitėme reikalavimus, ko reikia, norint pasikabinti naują. Būtinas projektas, o tai reikalauja lėšų. Skaičiavome, kad iškabos įrengimas kainuotų nuo 3 iki 5 tūkst. Lt. Mes tokių pinigų dabar neturime. Spręsime, ką daryti, tačiau kaip dirbome, taip ir dirbsime“, – pabrėžė vadovas.

V.Eitmanavičiaus nuomone, dėl nukabintos iškabos tikrai neturėtų kilti rūpesčių, nes visi miestiečiai puikiai žino pirtį.
„Ir anksčiau nebuvo jokios užrašo, bet žmonės vis tiek ėjo. Gal ant lango pakabinsime kokį skelbimą, jei leis“, – svarstė direktorius.

Keisis darbo laikas

Pasak vadovo, 2014-aisiais pirties lankytojų skaičius išlieka panašus kaip ir praėjusiais metais. Daugiausia čia lankosi vyresni žmonės. Ateina ir jaunimo, bet kiek mažiau.
Pirtis veikia keturias dienas per savaitę: pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Nuo gegužės 15 d. joje prasidės vasaros sezonas, todėl keisis pirties darbo laikas – ji dirbs trumpiau.

Pirmadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais įstaiga veiks nuo 14 iki 21 val., šeštadieniais – nuo 10 iki 19 val.
Į pirtį galima ateiti likus dviem valandoms iki jos darbo pabaigos, nes tiek galima naudotis paslauga. Toks pabuvimas kainuoja 20, pensininkams – 15 litų.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

zenonas k

Butu neblogai, kad padarytumet kokia diena, nors karta per menesi, seimynine.

Kai

V.Putina isgasdinti pilieciai isrinks griuvancio ir isvaikyto "Benjaminas Kordusas" dvaro prezidentu,gal tuomet viskas keisis ir grys i normalias zmogiskas vezes.O pakolei kas tik pseudorinkiminiai farsai ir tautines vagystes bei ES lesu sanderiai tarp savu "svogeriaku" ir UAB-u partieciu drebina issibehgiojanti ir dirbtinai kitados sukampeliuota areala.

seklys

jau vienas kita dulkinti pradejo ...visai jau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS