Uostamiesčio vairuotojams atėjo išbandymų metas: Šilutės plente – darbų pradžia | kl.lt

UOSTAMIESČIO VAIRUOTOJAMS ATĖJO IŠBANDYMŲ METAS: ŠILUTĖS PLENTE – DARBŲ PRADŽIA

Uostamiesčio vairuotojams atėjo išbandymų metas. Šiomis dienomis Šilutės plente prasidėjo remonto darbai. Iki rugpjūčio dalyje vienos judriausių miesto gatvių vairuotojų lauks eismo ribojimai. Kelionėms iš miesto šiaurės į pietus siūloma rinktis kitą kelią.

Miesto gyvenimą įšaldęs karantinas bent jau kol kas nestabdo iš anksto suplanuotų miesto infrastruktūros gerinimo projektų.

Kaip ir žadėta, šiomis dienomis pradėti Šilutės plento ruožo nuo Tilžės gatvės žiedinės sankryžos iki posūkio į Kauno gatvę remonto darbai.

Vykdant darbus bus visiškai uždaroma viena plento pusė, tad vairuotojams teks sutilpti tik rytinėje arterijos dalyje.

Klaipėdos savivaldybės Projektų įgyvendinimo priežiūros poskyrio vedėjas Romualdas Stasiulis paaiškino, kad iš miesto pietinės pusės į šiaurinę automobiliai riedės dviem eismo juostomis, o iš šiaurinės į pietinę – viena.

"Važiuojant pietų kryptimi, veikiausiai patogiau būtų rinktis Taikos prospektą", – pastebėjo pašnekovas.

Numatoma, kad minėto Šilutės plento ruožo remontas tęsis keletą mėnesių – iki rugpjūčio. Šiuo laikotarpiu eismo dalyvių prašoma supratingumo ir kantrybės.

"Kita vertus, dabartinė situacija dėl viruso, kai žmonėms nereikia vaikų vežti į mokyklas, gatvėse – mažiau automobilių, galbūt netgi išeis į naudą", – sakė R.Stasiulis.

Vis dėlto situaciją remontuojamame ruože stebėti paprašyta policijos pareigūnų.

Jeigu prireiks, jie imsis reguliuoti eismą, bus bandoma spręsti spūsčių klausimą.

Prognozuojama, kad daugiausia problemų gali kelti eismo pokyčiai ties posūkiu į Kauno gatvę.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

As

P isa protą, į vieną pusę vieną juosta ir į kitą pusę vieną juosta. Jie net nežino kad Šilutės plentas ties Kauno stotele iš trijų juostu susiaurėja į dvi. Tai po remonto gal neliks to piltuvo? Ar čia jau neikandamas uždavinys miesto valdininkams. Kaip ir ties duonos kombinatu pėsčiųjų perėjos sviesoforui pastatyt mygtuką, žmonių nėra, o šviesoforas eismą stabdo.

Giedrius

Pirmadienį pakasė ir sustojo visi darbai.Tai kam reikejo uždaryti?Stovės kelias uždarytas, kol Korona virusas baigsis. O paskui sakys,kad vėluoja darbai. Ir viskas tęsis ištisus metus !!!

Martynas

Ar nereiketu laikinai taikos prospektu leisti vaziuoti visiems keleivinio transporto jousta?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS