Uostamiestyje nušvis pavojinga perėja | kl.lt

UOSTAMIESTYJE NUŠVIS PAVOJINGA PERĖJA

Jau ne vienerius metus klaipėdiečiams neramu dėl nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos. Anot žmonių, vairuotojai nevengia viršyti greičio, nepaisant to, kad gatvę nuolat kerta ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Vietos gyventojai  skambina pavojaus varpais ir siekia užkirsti kelią tragedijoms.

Arimų, Jaunystės ir Liepų gatvių sankryžoje esanti perėja kelia didžiulį klaipėdiečių susirūpinimą.

"Noriu užbėgti įvykiams už akių ir paprašyti, kad būtų kuo skubiau sprendžiama šios nesaugios perėjos problema. Gatvė labai judri, keturių eismo juostų. Automobilių greitis ties ta vieta siekia apie 60–90 km/val. Vaikai iš mokyklos grįžta autobusu ir kasdien kerta Liepų gatvę ties šia vieta. Nesinori sulaukti pirmų aukų ir tik tada spręsti. Ateina ruduo, žiema, tamsus laikas, matomumas ir vėl bus prastas", – kalbėjo klaipėdietė.

Žmonių nuogąstavimai neliko neišgirsti.

Klaipėdos miesto savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus žadėjo, kad perėja kitąmet turėtų nušvisti ryškiau.

"Perėja tikrai probleminė. Ne kartą svarstyta dėl šviesoforinės sankryžos įrengimo, tačiau šie pokyčiai reikalauja laiko. Kol šis klausimas bus sprendžiamas, kitais metais perėjoje įrengsime kryptinį apšvietimą", – žadėjo R.Mockus.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pranius

Darykit sviesofora nelauke .Ziurekit i prieki, o ne planuokit kazkada atlikti tai kas jau turejo but atlikta vakar! Nesu prastas vairuotojas bet norint issukt i pagrindini kelia piko metu nesukeliant pavojaus neimanoma . Sviesoforas numatytas kitoje atkarpoje neisspres problemos, rytais eismas i Klaipeda mastykit pogalais

Lolas

Kaip visada - pigumas visur. O is tikro, ten gyvemasis rajonas auga, zmones, automobilai ir t.t. ten reikia sviesoforo, o ne pigiu piesiniu.

Nejuokaukit žmonių saugumu

Apšvietimo ir reguliuojamos sankryžos šviesoforu reikia ne kitais metais, o dabar nuo rugsėjo, kada vaikai, studentai, ar šiaip žmonės, gyventojai galėtų kirsti gatvę saugiai. Ir nelaukti dar kažkokių pasvarstymų, sprendimų, ar tikrai "reikia". Pasekmės būna skaudžios jeigu nedaroma iš kart.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS