Uostamiestyje piešia naujas linijas | kl.lt

UOSTAMIESTYJE PIEŠIA NAUJAS LINIJAS

Klaipėdos gatvėse neseniai pradėtas atnaujinti horizontalusis gatvių ženklinimas. Pirmiausia darbai startavo magistralinėse gatvėse. Kiek vėliau jie pasklis po visą miestą.

Šiomis dienomis uostamiesčio gatvėse startavo gatvių ženklinimo darbai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Milda Enciutė paaiškino, kad pirmiausia horizontalusis gatvių ženklinimas pradėtas atnaujinti magistralinėse gatvėse.

Pastarosiomis dienomis minėti darbai jau atlikti Taikos ir Šiaurės prospektuose, Herkaus Manto gatvėje.

Netrukus ketinama atnaujinti Tiltų gatve besidriekiančio dviračių tako žymėjimą, bus plušama ir kitose miesto arterijose.

Pašnekovės teigimu, gatvių ženklinimo darbai numatomi visame mieste.

"Visoje Klaipėdoje po truputį reikia atnaujinti – vienoje gatvėje labiau apsitrynę, kitoje – mažiau", – apibendrino pašnekovė.

Vyriausioji specialistė pastebėjo, kad, atnaujinant gatvių ženklinimą, siekiama netrikdyti eismo, tad darbus atliekančios bendrovės "Maniga" žmonės mieste pluša tik naktimis.

"Dirbti numatoma tol, kol leidžia oro sąlygos. Naktį turi būti bent 5 laipsniai šilumos", – konstatavo M.Enciutė.

GALERIJA

  • Uostamiestyje piešia naujas linijas
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Vairuotoja

Pritariu ir dėl A juostų.Gražaus pinigo pasiimtų kelių policija,jei pradėtų kontroliuoti tokius gudručius,kuriems tas ženklas dar negalioja.Ir kaip taisyklė visi jie su "geromis"mašinomis.Kiti gi stovi kamščiuose ir laukia,kol galės pravažiuoti.Ir jaučiasi kvailiais.O taip neturėtų būti.Jei padaryti eismo pakeitimai,tai turi būti jų laikomasi ir galioti tai turi visiems be išimčių.O kam atrodo,kad jiems negalioja,lai atsiskaito pinigine išraiška.

Jo

O man įdomu,kaip I.Simonaitytės gatvėje reikės važiuoti žiemą,kai visas tas naujai užpieštas linijas apsnigs.Dabar ten padarytas slalomas:iš kairės į dešinę,iš dešinės į kairę ir vingiuoji per visą gatvę...

KLP komisarams

Kodel Vilniuje policija kas savaite vykdo reidus ir dulkina tuos kurie vaziuoja A juosta, o Klaipedoje tai jautiesi durnium kai stovi ir lauki o visi pjauna ta A juosta ir pofik policijai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS