Uostamiestyje remonto darbai tebeverda | kl.lt

UOSTAMIESTYJE REMONTO DARBAI TEBEVERDA

Nors įsibėgėjo šaltasis metas ir orai nelepina, uostamiestyje tebeverda gatvių ir šaligatvių remonto darbai. Užbaigti juos suplanuota iki metų pabaigos.

Pietinėje miesto dalyje remontuojamos Markučių, Kuncų ir Budelkiemio gatvių važiuojamosios dalys.

Uostamiesčio šiaurėje darbai vyksta kai kurių daugiabučių namų kiemuose. Prieš kelias dienas pradėta darbuotis Butkų Juzės gatvės 4 namo kieme.

Tebetvarkomi šaligatviai I.Kanto, Gintaro, Butkų Juzės, Sodų gatvėse, Baltijos prospekto ir Minijos gatvių sankryžoje.

Smulkus šaligatvių remontas atliekamas Liepojos ir Kauno gatvėse.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda pasakojo, kad vyraujantys orai darbams netrukdo.

„Sniego neliko. Daugiau rūpesčių kelia lietus. Darbų nebegalima vykdyti, kai termometro stulpelis nukrenta žemiau 5 laipsnių šalčio ribos. Tada nebestingta betonas, per greitai atšąla asfaltas, dėl ko suprastėja kokybė. Be to, vyraujant žemesnei nei 5 laipsnių šalčio temperatūrai, įšąla ir smėlis. Nebegalima jo sutrombuoti“, – komentavo vadovas.

GALERIJA

  • Uostamiestyje remonto darbai tebeverda
  • Uostamiestyje remonto darbai tebeverda
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Magyla

Tvarkomi šaligatviai? O ką matome nuotraukose? Išardytą tvarkingą šaligatvį. Na, kai yra lengvo uždarbio galimybė, niekas negaili nei šaligatvių, nei didelių ir sveikų medžių, nei visuomenės lėšų, kurias buvo galima panaudoti protingiau. Rašydamas apie lengvą uždarbį, turiu galvoje ne "Klaipėdos želdinių" darbininkus, o tuos parazitus, kurie neramiai miega, sapnuodami STT rytinį reidą. Jų laimei, Klaipėdos STT taip pat miega.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS