Uostamiestyje – šventė šeimoms | kl.lt

UOSTAMIESTYJE – ŠVENTĖ ŠEIMOMS

  • 0

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras rugsėjo 30 d. uostamiesčio gyventojus suburs į tradicinę šventę "Šeimos pramogų uostas".

Renginio organizatoriai siekia paskatinti šeimas kartu leisti laisvalaikį ir sustiprinti tarpusavio ryšį.

Kūrybinės, sportinės ir edukacinės pramogos bendraminčių apsuptyje, tikimasi, suteiks galimybę vienas kitam padovanoti tai, kas brangiausia, – savo laiką ir dėmesį.

Renginio startą skelbs ketvirtą kartą organizuojamas "Šeimų bėgimas". Jo pradžia – 11.30 val. prekybos centro "Studlendas" aikštelėje. Distancijos ilgis – 2 km. Trasa gyventojus, pasiryžusius įveikti numatytą atstumą, ves į Melnragę.

Dalyvauti bėgime kviečiami visi šeimos nariai, mokyklų, gimnazijų mokiniai, sporto organizacijos, šeimas vienijančios ar su šeimomis dirbančios visuomeninės iniciatyvos bei bendruomenės.

Visi bėgimo dalyviai bus apdovanoti medaliais, o komandų lyderiams (mokytojams, vadovams) bus įteikti padėkos raštai. Trims aktyviausiai dalyvaujančioms komandoms ar organizacijoms bus padovanotos Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro įsteigtos taurės.

Registracija vyksta tinklalapyje www.kvlc.lt. Prisiregistruoti bus galima ir renginio dieną nuo 10.30 iki 11.30 val.

Nuo 12 iki 16 val. vadinamajame Melnragės žiede šurmuliuos ir pati šventė "Šeimos pramogų uostas".

Renginio metu dalyviai galės išvysti Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro kolektyvų pasirodymus, muzikos grupės "Old City Band" koncertą, klounų teatro "Dulidu" spektaklį "Profesorius ir blusa".

Taip pat gyventojai bus kviečiami dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, edukaciniuose užsiėmimuose ir sferinio kino seansuose. Šventėje dalyvių lauks animatoriai, batutai ir kitos linksmybės. Visos pramogos – nemokamos.

Praėjusiais metais šventė sulaukė itin gausaus būrio lankytojų, o nuotaikingame bėgime dalyvavo rekordinis skaičius bėgikų.

Šventės dalyviai tvirtino, kad pernai "Šeimos pramogų uostas" sukvietė drauge pabūti ne tik mažus vaikus auginančiuosius, bet bendrai veiklai sutelkė ir visą bendruomenę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS